Streamingnyt

iCarly

Genoptagelse af serien iCarly lancerede på Paramount + i USA tilbage i juni og har allerede været et af de mest sete shows på streamingplatformen – og seerne kan allerede glæde sig til endnu en sæson.

I Norden var showet planlagt til at have premiere til september, men er netop blevet rykket frem takket være den store success i USA. De danske seere kan således allerede få en glædeligt gensyn med de velkendte ansigter d. 30. juli. Sæsonen på i alt 13 episoder samler op næsten 10 år efter, at det originale show sluttede, og finder Carly Shay, den originale influencer, og hendes venner, der navigerer mellem arbejde, kærlighed og familie i tyverne.

Et gensyn med de gamle stjerner og et par nye tilføjelser

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye iCarly-serie har fået to nye medlemmer: Laci Mosley (Florida Girls) som karakteren Harper, Carlys værelseskammerat og bedste ven; og Jaidyn Triplett (The Affair, See) som karakteren Millicent, Freddies spydige og SoMe-kyndige steddatter. Derudover vender flere flere af de oprindelige stjerner fra serien, herunder Miranda Cosgrove (Carly), Jerry Trainor (Spencer) og Nathan Kress (Freddie)

Nickelodeons originale iCarly-serie, der løb fra 2007-2012, fulgte en gruppe bedste venner, da de skabte et webshow til børn i deres egen alder, mens de baksede med hverdagens problemer og eventyr. iCarly blev dengang en fast bestanddel af popkulturen og slog jævnligt seerrekord blandt publikum i alle aldre. Den originale iCarly-serie blev skabt af Dan Schneider.

iCarly | Premiere July 30th | Paramount+ Nordic
iCarly | Premiere July 30th | Paramount+ Nordic

iCarly

Serie | Komedie
30 jul 2021


13 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viacom presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button