TV-NytTV Streaming premierer

I den søde juletid

I den søde juletid er tilbage med nye programmer her i december 2020 på TV 2.

I det første program 2. december:

Forventningerne er skyhøje hos La Glace, der traditionen tro slår dørene op for jul i konditoriet. 2020 er året, hvor det hæderkronede konditori fylder 150 år, hvilket skal skinne igennem i de fire meter høje facadevinduer. Vinduerne skal prydes med smukt bagværk og dekorationer, der skal illustrere deres lange traditionsrige historie. Hos Kagekompagniet kommer Kristina og Evy på noget af en opgave, da de – i honningkagedej – skal lave en tro kopi af Holckenhavn Slot.

I program 2 9. december

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kagetid får julepresset at mærke, da de skal kreere en julet bryllupskage til en stor madentusiast, der har høje forventninger til smag og udseende. Hos Andersen Bakery er passion og håndværk i højsæde, da chefkonditoren Nichlas skal lave en stor nissedekoration i ren chokolade. La Glace er på besøg i Den Gamle By for at finde inspiration til kager fra 1800-tallet, hvor konditoriet blev grundlagt. Hjemme hos Jasmin inspireres der til mindre madspild med en kage lavet af julens søde rester.

I program 3 16. december

Kagekompagniet bliver sat på noget af en prøve, når de skal bage en ti etagers julekage, prydet med traditionelt gammeldags julepynt, til Frilandsmuseet. Hos Andersen Bakery skal de forsøge at kombinere japanske smage med danske juletraditioner, når de giver sig i kast med petit four til deres japanske samarbejdspartner Muji. På Gram Slot får drillenissen besøg af Kagetid, der skal aflevere deres bud på en julekage.

I den søde juletid
I den søde juletid
2 dec 2020 20:35
TV 2 TV 2 Play

I den søde juletid TV 2 TV 2 Play

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button