Streamingnyt

His Dark Materials – Sæson 3

Serie | Adventure, Drama | 2019–2022
7.8 IMDB
6 dec 2022
Max Logo

Stream her på Max
Ugentligt frem til 26. december 2022

His Dark Materials | Sæson 3 trailer | HBO Max I DK

Den prisvindende trilogi slutter af med otte nye episoder i tredje og sidste sæson af His Dark Materials. De to første episoder har premiere 6. december på HBO Max, efterfulgt af to nye episoder hver uge frem til seriens afslutning den 26. december.

I tredje sæson, baseret på “Ravkikkerten”, den sidste bog i Philip Pullmans prisvindende trilogi, må Lyra (Dafne Keen) og Will (Amir Wilson), bæreren af Skyggernes Kniv, foretage en rejse til et mørkt sted, hvorfra ingen nogensinde er vendt tilbage. Efterhånden som Lyras fars krig mod Autoriteten nærmer sig, finder de ud af, at det at redde verdener har en frygtelig høj pris. Lin-Manuel Miranda vender tilbage i sæson tre som Lee Scoresby.

Medvirkende i sæson 3 inkluderer Dafne Keen som Lyra, Amir Wilson som Will, Ruth Wilson som Mrs. Coulter, James McAvoy som Lord Asriel, Simone Kirby som Mary Malone, Will Keen som Father President McPhail, Jade Anouka som Ruta Skadi, Ruta Gedminstas som Serafina Pekkala, Adewale Akinnuoye-Agbaje som Commander Ogunwe, Jamie Ward som Father Gomez, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison og Chipo Chung som oprørsenglene Balthamos, Baruch og Xaphania og Amber Fitzgerald-Woolfe som Ama.

His Dark Materials er produceret af Bad Wolf i samarbejde med New Line Cinema for BBC One og HBO. Executive producere er Jane Tranter, Dan McCulloch, Joel Collins og Julie Gardner for Bad Wolf; Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper; Deborah Forte, Toby Emmerich og Carolyn Blackwood for New Line Cinema; og Ben Irving for BBC.

Hvor kan man se His Dark Materials – Sæson 3?

Du kan se His Dark Materials – Sæson 3 på Max fra 6. december 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: HBO Max presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button