TV-Nyt

Gift ved første blik 2021

- Se alle deltagerne her

Nervøsiteten er til at få øje på, når de seks singler Pernille, Christina, Jonna, Michael, Carsten og Michael alle skal sige ja til at blive gift med et menneske, de aldrig før har mødt. Men er Christina for meget for den mand, hun skal giftes med? Og kan de tre brudepar komme så godt fra start, at kærligheden vil begynde at blomstre?

Eksperterne har i denne sæson større fokus på at finde de gode match på den korte bane, samt at det videnskabelige fundament for eksperimentet bliver stærkere. Blandt andet er der denne gang en adfærdspsykolog med som matchmaker. Samtidig vil seerne blive lukket tidligere ind, så man får et dybere indblik i hele matchprocessen. Tidligere har der været stor fokus på at matche par, som ville passe sammen på den lange bane, men eksperterne har erkendt, at parrene aldrig kom så langt, fordi tingene på den korte bane ikke fungerede.

Eksperterne i 7.sæson af ’Gift ved første blik’ er Gert Martin Hald, psykolog og klinisk sexolog, der har fokus på sex, attraktion, værdier og kommunikation. Annemette Staal, adfærdspsykolog, der har fokus på hverdagen i parforhold og på hvorfor vi har den adfærd, som vi har. Og endelig Jacob Cornett, parterapeut og psykolog med fokus på tilknytning, relationer og parterapi. Alle tre har været en del af matchmaking-processen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Derudover er etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme tilknyttet programmet og vil løbende berige seerne med trends og perspektiver.

– Vores matching har i de tidligere sæsoner haft varieret succes. Hvert år udvikler og tilpasser vi vores matchingmetode – det gælder også for den kommende sæson. Ved at matche parrene på en anden måde og få nogle nye eksperters øjne på processen, håber vi at se flere par, som holder sammen i længere tid. Der er stadig mange, der lever alene i dag og antallet af skilsmisser er steget igen i 2020. Dog vil de fleste af os stadig tosomheden, og det ønske vil vi gerne behandle og spejle på DR1, siger redaktør for ’Gift ved første blik’, Stine Preem.

Se første afsnit fra den 19. august kl 06:00 på DRTV. På DR1 kl. 20:00

Gift ved første blik 2021 – deltagere

19 aug 2021 06:00
DR1 DR TV

Gift ved første blik 2021 DR1 DR TV Stream her
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button