TV-Nyt

Forsvundne arvinger – Sæson 5

Så er Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh tilbage i en ny sæson af Forsvundne arvinger. Der skal igen søges arvinger i en række sager. Det er 5. sæson af programserien på DR1 og DRTV. Der er i alt fem programmer i den nye sæson.

I første program i den nye sæson handler det om Verner. Verner dør alene og efterlader sig ikke umiddelbart nogle arvinger. Men det viser sig, at hans far har gemt på hemmeligheder – og måske er Verners familie slet ikke så lille, som man skulle tro. Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh forsøger at opklare familiemysteriet.

I andet program handler det om Lårsvingeren fra Lolland. En tidligere danserinde dør alene i sit hus på Lolland. Hun skulle have en søn, men han er ikke til at finde i arkiverne. Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh går på jagt efter arvinger i danserindens kulørte fortid. Undervejs finder de et dokument, der vender op og ned på hele arvesagen.

Tredje program har titlen: Marc’s Skæbne. En 31-årig mand dør ganske uventet. På trods af sin unge alder står han tilsyneladende helt uden familie. Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh går på jagt efter en forklaring – og leder efter arvinger både i Danmark og på den anden side af jorden.

Forsvundne arvinger – Sæson 5
12 apr 2021 20:00
DR1 DR TV

Forsvundne arvinger – Sæson 5 DR1 DR TV STREAM NU HER
Reportage

Nyt afsnit: mandag 26. april
Nyt afsnit: mandag 03. maj
Nyt afsnit: mandag 10. maj

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button