DRTVTV-Nyt

Der er ikke længe til at du igen kan følge opklaringen af arvesager på DRTV i programmet Forsvundne arvinger. De har nemlig sat dato på premieren på den nye 2024 sæson af programserien, der samtidigt bliver den 8. sæson for programmet i alt.

Det bliver fra 1. april at vi igen skal følge Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh, når de går på jagt efter ukendte arvinger og forsøger at finde ud af, hvorfor afdøde og arvingen har mistet kontakten til hinanden.

Forsvundne arvinger 2024 – første afsnit 1. april

Kunstnerens millioner

En fynsk kunstner efterlader sig en arv på flere millioner kroner og et hus, der er pakket ind i hans kunst. Her finder Mette Frisk spor efter mulige slægtninge, der kan arve ham, og sammen med arkivar Adam Jon Kronegh forsøger hun at løse mysteriet om, hvorfor kunstneren har mistet kontakten til sin familie.

Forsvundne arvinger 2024 – andet afsnit 8. april

Det hvide snit

Kurt Mortensen fik foretaget Det hvide snit, da han var blot 8 år gammel. Kurt Mortensen boede ca. 70 år på
Andersvænge og nu skal det undersøges om der er Arvinger. Mette Frisk mødes blandt andet med læge Peter Lund Madsen for at blive klogere på “Det hvide snit”, som afdøde Kurt Mortensen fik foretaget, da han var blot 8 år gammel.

Forsvundne arvinger 2024 – tredje afsnit 15. april

En værre flirt

Charles Petersen blev bortadopteret ved fødslen, men i forbindelse med hans arvesag, er det hans biologiske slægtninge, som vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh går på jagt efter. Og det viser sig, at både hans biologiske far og mor har gemt på hemmeligheder.

Forsvundne arvinger 2024 – fjerde afsnit 22. april

Splittet af krigen

Helga fra Tyskland er rejst til Virum for at se huset, som hendes halvbror har boet i. Det viser sig, at hun skal arve ham. Men hvem er hendes danske bror? Og hvorfor har hun aldrig fået chancen for at lære ham at kende? Vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh dykker ned i familiemysteriet i håb om at finde svar til Helga.

Forsvundne arvinger 2024 – femte afsnit 29. april

Pigen fra Christiania

En tidligere misbruger fra Christiania går bort, og Mette Frisk må til udlandet i jagten på hendes arvinger. Sammen med arkivar Adam Jon Kronegh finder hun ud af, at slægten efter Graces far er større, end man skulle tro, og en række arvinger får nu vished for deres ophav.

Hvor kan man se Forsvundne arvinger 2024 sæsonen?

Du kan se Forsvundne arvinger 2024 sæsonen på DR TV fra 1. april 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button