Streamingnyt

Emili & Mads Emil

Der er fuld smæk på farverne, kærligheden og fascinationen, når Discovery åbner dørene til modeinfluenceren Emili Sindlev og kæresten Mads Emils fashion-univers. Vi kommer helt ind i parrets tre walk-in closets og helt tæt på livet som stylister, kreative konsulenter og influencere. Men kærligheden til mode er intet sammenlignet med den kærlighed, parret har til hinanden.

I den nye big character-serie ’Emili & Mads Emil’ får vi et eksklusivt indblik i livet hos en af Danmarks mest likeable og største modepar Emili Sindlev og kæresten Mads Emil.

‘Emili & Mads Emil’ har premiere på discovery+ allerede i dag, hvor du kan se de første to afsnit.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Emili har på få år skabt sig en lukrativ karriere som én af Danmarks allerstørste modeinfluencere – en position, hun har opnået med sin meget personlige og unikke stil, der er både farverig og legende. Emili er ikke bange for at tage chancer, skille sig ud fra mængden og gå egne veje, og det er netop dét, hendes over 600.000 følgere elsker at følge med i på Instagram.

Kæresten Mads Emil er Emilis partner in crime, og han er lige så stilsikker og modebevidst som Emili, og så har Emili mødt sin overmand i forhold til, hvem der har mest tøj. Mads Emils yndlings-item er sneakers, og han har over 400 par. Vi kommer også med helt ind i privaten hos parret, når seerne oplever kontrasten mellem det glamorøse Instagram-liv med photo shoots, designsamarbejder, den daglige, fælles madlavning, de huslige pligter og parforholdet. Emili og Mads Emil åbner også op for deres kærlighed til hinanden, der trods aldersforskellen ikke er til at tage fejl af. Emili afslører, at hun allerede på første date vidste, at hun ville giftes med Mads Emil.

– Vi er glade for at kunne føje endnu et meget stærkt par til rækken af vores ‘big characters’ reportageserier, som er en af de genrer, vi er stærkest på. Derfor har vi også store forventninger og forhåbninger til ‘Emili & Mads Emil’, ikke mindst fordi de lever et spændende liv, som jeg er sikker på, at mange er nysgerrige efter at få et ærligt indblik i, siger programdirektør hos Discovery Pil Gundelach Brandstrup.

21 sep 2021
Discovery+

Emili & Mads Emil discovery+ Stream her
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button