Streamingnyt

Elvira

- ny dansk Viaplay originalserie

Alt er ikke, som det ser ud i Viaplays nye humoristiske krimi-dramaserie. Elvira, en uventet heltinde, må se sit liv vendt på hovedet, da hun hvirvles ind i et mysterium, som rækker langt ud over hendes rutineprægede hverdag. Viaplays nye karakterdrevne krimidrama ‘Elvira’ er på otte afsnit a ca. 40 minutter. De første to afsnit har premiere på Viaplay 13. november, herefter udkommer to afsnit hver søndag.

Elvira – det handler den om

‘Elvira’ er en varmhjertet og anderledes krimi-dramaserie om den 35-årige Elvira Gregersen, der helst vil leve en stille tilværelse i skjul for resten af verden. Hun gentager et ensformigt, om end ikke helt ordinært, trummerum i sin lejlighed i Sydhavnen, indtil en sexarbejder fra bordellet, Elvira er telefondame på, forsvinder. Nu hvirvles Elvira ind i et drama, som snart involverer alle omkring hende – ikke mindst Elviras barndomsven, politimanden Køster, der ikke har helt rent mel i posen, og sexarbejderen Candys stamkunde, den indadvendte Henry, som kaster sig hovedkulds ind i opklaringen af Candys forsvinden sammen med Elvira. Elvira må sande, at hendes liv endnu engang tager en drejning, da der opstår følelser mellem de selvbestaltede detektiver, Henry og Elvira – og det viser sig, at alt måske ikke er helt, som det ser ud.

Elvira – de medvirker i den nye Viaplay serie

’Elvira’ byder på et farverigt persongalleri af svenske superskurke, uventede helte, eksistenser på kanten af samfundet og ikke mindst Elvira, som er helt sin egen; altid kærlig og med et glimt i øjet, også når hun pludselig må tage sagen i egen hånd og finde sin indre detektiv frem. Ud over Sara Klein i rollen som Elvira, kan man glæde sig til i serien at opleve et bredt cast af etablerede skuespillere Peter Plauborg (Viaplay Originalserien Den som dræber – Fanget af mørket, Fantomforhold, Ulven Kommer), Anton Hjejle (Noia, Liberty, Bedrag), Bodil Jørgensen (Viaplay Original RIGET EXODUS, Minkavlerne, Hvide Sande), Marijana Jankovic (Viaplay Originalserien Trom, Dag & Nat, LOVER), Morten Brovn (Kastanjemanden, Dag & Nat, Sygeplejeskolen), Claus Riis Østergaard (Fred til lands, Norskov, Dicte), Tina Gylling (Min kamp, Equinox, Hvor ligger Løkken?), Frederikke Dahl Hansen (Limboland, Min kamp, Noia), Morten Surballe (Alfa, Advokaten, Friheden), Anders Mosling (Viaplay Originalserierne Håber du kom godt hjem og Elsk mig, Broen), Peter Zandersen (Viaplay Originalserierne Den som dræber – Fanget af mørket og Hånd i hånd, Borgen) og Lila Nobel (Nisser, Ulven kommer, Når støvet har lagt sig).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I rollen som Elvira ses det unge talent Sara Klein i sin første hovedrolle.

– Det har været fedt og inspirerende at portrættere Elviras udvikling fra et menneske, som ikke lader mange komme tæt på – og som ikke har den største tro på sig selv – til en heltinde, der åbner sig for omverdenen og gradvist bliver bevidst om sin styrke og sit værd. Det er altid spændende at spille en rolle, som har nogle andre vilkår og nogle andre måder at omgås mennesker, end jeg selv har haft. Og så er jeg glad og stolt af, at serien har en hovedrolle, der ser anderledes ud, end man måske har været vant til i film og tv. Den repræsentation er vigtig, og jeg er glad for at bidrage til den, siger Sara Klein.

– ’Elvira’ er en Originalserie, der både er underholdende og gravalvorlig. Selv i seriens dystre krimielementer, er der en varme og en kærlighed til karaktererne, og serien fejrer i højeste grad hverdagens uventede helte, som ikke altid hyldes. ’Elvira’ er med til at styrke Viaplays alsidige indhold, og vi er stolte af, at serien allerede er nomineret ved flere internationale filmfestivaler. Det har været fantastisk at arbejde med holdet bag serien, og vi er sikre på, at ’Elvira’ vil tage danske og internationale seere med storm,” siger Marlene Billie Andreasen, Head of Scripted Content DK.

‘Elvira’ er en Viaplay Original, skabt og skrevet af Lærke Sanderhoff og Heidi Maria Faisst frit efter bogforlæg over Happy Ending af Anne-Sophie Lunding-Sørensen. Serien produceres af SAM Productions med Executive Producer Meta Louise Foldager Sørensen og producere Sara Namer og Johannes Rothaus Nørregaard. Marlene Billie Andreasen er Executive Producer hos Viaplay. Seriens komponist er Nana Jacobi, som udkommer med albummet Elviras Sange 25. november.

Elvira | Official Trailer | A Viaplay Original
Elvira | Official Trailer | A Viaplay Original
13 nov 2022
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Elvira Viaplay Stream her
Dansk, Drama, Krimi Serie 2022–

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Elvira | 2022 (Denmark)

Videoer

MV5BNjMzMmVjMGEtYWQzNi00NDhiLTg3MTgtYmRiOGEwOGJkM2JkXkEyXkFqcGdeQXVyMTUzMTg2ODkz. V1 QL75 UX380 CR0,36,380,214
MV5BZmIwZTBhNTUtYzU4OC00YzE2LTlmZGUtNzIyYjRmZjA4ZTk3XkEyXkFqcGdeQXVyODk4OTc3MTY@. V1 QL75 UX380 CR0,36,380,214

Se alle videoer >>

Medvirkende

name 2138558783. CB470041625
...
Køster
...
John
name 2138558783. CB470041625
...
Henry
name 2138558783. CB470041625
...
Sixten
...
Kriminaltekniker
name 2138558783. CB470041625
...
Elvira
...
Svenne

Se alle medvirkende >>

Lande: Denmark, GermanySprog: Danish
Kilde: Viaplay Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1728711724&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

Back to top button