TV-Nyt

Dybvads Sofa – Sæson 5

- Fra 27. september på Xee

“Dybvads Sofa” er et comedytalkshow, hvor komikeren Tobias Dybvad inviterer en håndfuld af de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle private historier. “Dybvads Sofa” er nu nået til femte sæson,  og han er atter klar med en ny omgang kendte gæster i sin sofa.

I premieren sætter Mikael Bertelsen, Annika Aakjær, Mikael Simpsons og Signe Molde sig i sofaen.  Signe Molde er på det sidste blevet i tvivl om, hvorvidt hun er et dårligt menneske. Annika Aakjær afslører, at hun spiller Yatzy juleaften, og Mikael Simpson har været på tourné med Magnum-manden Jørgen Leth. Og så kan du høre verdens måske længste historie om en forsvundet cykel, der fik Mikael Bertelsen til at græde, kramme en saddel og tro på Master Fatmans overnaturlige evner.

I det andet program, mandag d. 4. oktober – kan du opleve Heino Hansen, Mahamad Habane, Mark Le Fevre og Thomas Warberg i sofaen! Og det er vitterlig sandhedens time i sofaen. Heino Hansen indrømmer en forbrydelse, der involverer en misforståelse, en kendt danskers middagsret og et teater i forstaden. Der foreligger desuden foruroligende, digitale beviser på, at Mahamad Habane har været lidt klam. Mark Le Fevre har engang IKKE været utro med en kvinde, der ellers bankede på i op til flere minutter. Og så har Thomas Warbergs forældre været på drømmeferie i en by, hvor Heinos far engang har smadret mennesker. Alt dette i en herlig aften i Dybvads Sofa.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jo – Tobias Dybvad har igen spændende gæster i sofaen, der flyder over med overraskende anekdoter og historier, der for alvor bringer smil frem.

27 sep 2021 21:20
Xee Xee

Dybvads Sofa – Sæson 5 Xee YouSee
Comedy / Talk

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button