TV-NytTV Streaming premierer

Det utilgivelige

- TV 2 program i to afsnit

Hvordan lever man videre, når ens barn er blevet slået ihjel af ens allernærmeste? Det spørgsmål er grundlaget for TV 2 programmet Det utilgivelige, der har premiere 20. august.

Det utilgivelige: Drabet på Bell – Program 1 (20/8 kl. 20:40)

En sommeraften oplever Morten Larsen det, der er enhver forælders største mareridt: Hans kæreste og moren til deres niårige datter, Bell, slår i en psykose Bell ihjel. Tre dage inden drabet havde hun søgt hjælp på psykiatrisk afdeling, men efter mindre end et døgn var hun udskrevet igen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nu forsøger Lisbeth Zornig at hjælpe Morten med at forstå, hvordan det kunne ske, og hvorfor ingen i psykiatrien greb ind, før det var for sent. Vil det hjælpe Morten til at finde fred og måske endda tilgive ‘Det utilgivelige’?

Det utilgivelige : Drabet på Kamilla – Program 2 (27/8 kl. 20:40)

Den 19. juli 2014 forsvinder 21-årige Kamilla Hantusch sporløst. Hendes forsvinden efterlader den lille grænseby Padborg i chok, politiet sætter en storstilet eftersøgning i gang, og Kamillas familie frygter det værste. Efter 11 dage bliver Kamillas lig ved en tilfældighed fundet tæt ved en motorvejsafkørsel, og Kamillas ekskæreste bliver dømt for drabet. Men de efterladte føler, at sagen aldrig er blevet ordentligt afsluttet.

Nu hjælper Lisbeth Zornig familien med at søge efter svar. Fem år efter forbrydelsen sidder familien nemlig stadig tilbage med et altoverskyggende spørgsmål: Hvorfor skulle Kamilla dø?

20 aug 2020 20:00
TV 2 TV 2 Play

Det utilgivelige TV 2 TV 2 Play

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button