Streamingnyt

I jagten på kærlighed vil modige, optimistiske og forventningsfulde singler kaste sig hovedkulds ud i den ultimative blind date og give os svaret på: Kan man finde kærligheden på blot et døgn? Det er præmissen for det nye datingprogram ‘Date mig i et døgn’ får premiere 13. februar på discovery+.

De fleste kender de små-akavede øjeblikke, hvor man møder en date for første gang, men det er de færreste, der flytter sammen med en, de ikke kender. Hvordan går det, når parrene skal forsøge at lære hinanden at kende, lave mad sammen og finde ud af, om de skal sove sammen, eller om én af dem skal sove på sofaen? Det kommer der både romantiske, kærlige, pinlige og morsomme situationer ud af.

I ‘Date mig i et døgn’ er vi med som fluen på væggen, ikke kun i tosomheden, men også når vores singler som noget helt nyt kan sms’e og ringe hjem til familie og venner og dele oplevelser, frustrationer eller få et godt råd til ‘next move’. Seerne er med på første parket, når to fremmede mødes og forsøger at give det bedste førstehåndsindtryk – men hvordan er det nu, man gør det? Vi oplever dates, hvor kærligheden sejrer, men også dem, hvor den sejler, hvor en hyggelig middag bliver afløst af et skænderi, som igen bliver afløst af kys, hvor dybe samtaler udfolder sig, hvor utraditionelle scoreteknikker tages i brug og dates, hvor tavsheden er larmende intens.

Efter et døgn sammen skal de to første gang beslutte, om daten er forbi, eller om de vil give kærligheden og hinanden endnu et døgn sammen. Det lyder måske nemt, men det er det ikke.

– Programmet har haft stor succes i bl.a. Holland, Sverige, Tyskland og UK, og derfor er vi meget stolte over, at vi nu kan præsentere et så stort, internationalt format for danskerne. Med tilføjelsen af ‘Date mig i et døgn’ favner discovery+ i større grad hele paletten i reality- og datinggenren, siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery og fortsætter:

– Deltagerne er enormt modige, når de i et meget blottet setup åbner op og tager seerne med hele vejen gennem deres datingoplevelse. Vi får lov til at være fluen på væggen i et datingprogram, hvor alt er op til deltagerne selv, siger hun.

’Date mig i et døgn’ viser alle de versioner af en blind date, man kan forestille sig. I løbet af otte programmer kommer vi igennem hele følelsesregistret, når vi ser hvilke match, der fører til kærlighed, og hvem der ikke kan komme hurtigt nok hjem.

Der er garanti for både grin, gråd, kys og måske endda ægte kærlighed, når ‘Date mig i et døgn’ får premiere søndag d. 13. februar på discovery+ og på Kanal 4. Du kan se de første to programmer på discovery+ og herefter ét afsnit ugentligt.

Hvor kan man se Date mig i et døgn?

Du kan se Date mig i et døgn på fra 13. februar 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button