Streamingnyt

Chucky – Sæson 2

Chucky-skaberen Don Mancini føjer en ekstra sæson til sin gyserserie, som er en fortsættelse af de otte film om den besatte dukke. Det sker på C More, hvor Brad Dourif igen lægger stemme til Chucky.

Chucky får premiere på C More den 31. oktober. Den nye serie består af otte afsnit – du får to styk på premieredagen, og derefter to nye afsnit hver mandag.

Mere om Chucky – Sæson 2

I 2. sæson vil Chucky tage hævn mod teenagerne Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) og Lexy (Alyvia Alvin Lind), samt sin ekskone – dukken Tiffany (Jennifer Tilly), der med succes ødelagde hans morderiske planer i 1. sæson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jake Wheeler og Devon Evans har det svært som homoseksuelt kærestepar på deres nye katolske skole, da Chucky indleder sit morderiske og blodige togt, hvor den dæmoniske dukke støder på både nye og velkendte ansigter undervejs.

Brad Dourif har, med undtagelse af genindspilningen af filmen Child’s Play fra 2019, altid lagt stemme til Chucky, som er blevet besat af den sadistiske seriemorder Charles Lee Ray. Hans datter, Fiona Dourif, medvirker også i rollen som Nica Pierce, og i den nye sæson er der desuden gensyn med Andy Barclay (Alex Vincent), Kyle (Christine Elise), borgmester Michelle Criss (Barbara Alyn Woods) og Logan Wheeler (Devon Sawa).

Gyserserien er produceret af UCP, som er en del af Universal Studio Group, og produceret af Don Mancini, Nick Antosca, Alex Hedlund, David Kirschner og Jeff Renfroe.

Chucky – Sæson 2

Serie | Gyser | 2021–
7.3
31 okt 2022
C More Play

Stream her på C More
Ugentligt frem til 12. december 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button