Streamingnyt

Bullshit

- Viaplay på vej med ny dansk originalserie

1980ernes rockerkrig bliver til ny, dansk Viaplay-serie. BULLSHIT har forventet premiere i 2023 BULLSHIT er baseret på den journalistiske bestseller ’Bullshit – fortællingen om en familie’, som blev belønnet med den prestigefyldte Cavlingpris i 2018. BULLSHIT har forventet premiere i 2023.

Nordisk Film Creative Alliance har erhvervet filmrettighederne til Camilla Stockmanns og Janus Køster-Rasmussens Cavlingvindende journalistiske bestseller ’Bullshit – fortællingen om en familie’, som nu bliver til en Viaplay Original på seks afsnit. De sidste optagelser til BULLSHIT er netop afsluttet i København med en af Skandinaviens mest interessante instruktører, Milad Alami, som ankermand.

Bullshit – det handler den om

BULLSHIT er en fortælling om 1980ernes rå bandeopgør, der blev kendt som Danmarks første, store rockerkrig. Det er historien om de unge, rodløse kvinder og mænd på Vestamager, der i 70erne finder et nyt fællesskab – først i ungdomsklubber og senere i det, der blev til rockerklubben Bullshit. Historien er centreret om karaktererne Pia og Henning ”Makrel”, hvis forhold starter som en stormende forelskelse, men som gradvist udvikler sig til en kamp for overlevelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

BULLSHIT er en coming-of-age-skildring af de unge karakterer Pia og Henning og deres længsel efter en ’ny familie’. Serien begynder, da karakteren Pia i slut-70erne søger friheden og fællesskabet på Christiania. Her møder hun karakteren Henning, der, ligesom hende selv, drømmer om at vende det etablerede samfund ryggen. Henning, også kendt som ”Makrel”, drømmer om broderskab, frihed og motorcykler – og det bliver billetten ind i en intens og stadigt vildere subkultur, der fremstår tillokkende og festlig i starten, men som ender i en mere og mere destruktiv og farlig spiral, efterhånden som handlingen i BULLSHIT skrider frem.

I rollen som Pia ses dansk-svenske Alba August (The Rain, Unge Astrid, Gidseltagningen). Henning ”Makrel” spilles af Vikings-stjernen Marco Ilsø (Vildmænd, Vikings, Sunday).

Hovedrolleindehaverne, Marco Ilsø og Alba August, får blandt andre selskab af Clint Ruben (Dag og Nat, Venuseffekten, Limboland) og Victoria Carmen Sonne (Viaplay Originalserierne Red Election og RIGET EXODUS, Holiday), som også har fremtrædende roller i serien. Derudover medvirker Magnus Juhl Andersen (Chosen, De forbandede år II), Peter Christoffersen (Når støvet har lagt sig, Raised by Wolves, Broen), Jacob Cedergren (Made in Oslo, Den skyldige, Ditte og Louise), Niklas Herskind (Tågesyn, Usynligt hjerte, Underverden) og Nicolaj Kopernikus (Advokaten, Krudttønden, Hvor ligger Løkken?).

– Originalserien BULLSHIT er en moderne fortælling om, hvordan længslen efter kærlighed og tilhørsforhold kan eskalere til vold og kriminalitet. Serien behandler nogle tematikker, der er lige så relevante for unge i dag, som de var i 1980erne. BULLSHIT er produceret af et ekstraordinært hold – både foran og bag kameraet – og det glæder vi os til at præsentere Viaplays danske og internationale seere for, når serien er færdig i løbet af 2023, siger Marlene Billie Andreasen, Head of Scripted Content DK.

– Jeg har behandlet serien BULLSHIT som en lang sekventiel spillefilm, der tematisk bevæger sig omkring familie og vold. Hvad der starter i rus og glæde, viser sig at blive et sandt mareridt. BULLSHIT er en 4,5 times spændingstur ind i ungdommens vildskab, der er sjov og ret uskyldig i starten, men som bliver mere og mere alvorlig og farlig, siger instruktør Milad Alami.

BULLSHIT er instrueret af Milad Alami med manuskript af Bo Hr. Hansen, Molly Malene Stensgaard og Milad Alami.

BULLSHIT produceres af Nordisk Film Creative Alliance med producer Malene Blenkov for Viaplay. Executive Producer hos Viaplay er Marlene Billie Andreasen. BULLSHIT har forventet premiere i 2023.

Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Bullshit Viaplay
Dansk, Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Viaplay Group presse

t?a=1728711724&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

Back to top button