Streamingnyt

Breinholts Julekalender 2022

Anders Breinholt og venner smager i 2022 sig igen frem til årets bedste øl, men i år er det på Viaplay Reklame-link.

– Jeg er sindssygt glad for, at julekalenderen fortsætter på Viaplay, så vi igen i år kan få lov at smage alle de lækre øl, som Carsten finder til os. Og i år har vi fået egen Michelin kok i form af Dak Wichangoen, det bliver berusende, siger Anders Breinholt.

Carsten Berthelsen er en af landets mest anerkendte øl-eksperter, og han har nøje udvalgt 24 øl, som han sammen med Anders og Søren skal smage frem mod jul. Til at bidrage til den helt rette julestemning, får de løbende besøg af en række kendisser i studiet – og med lækker mad på Michelin niveau og julemusik i øregangen er der er for alvor lagt i kakkelovnen til et brag af en julekalender.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi elsker jul på Viaplay, og med formatet ’Breinholts Julekalender’ i julesokken, glæder vi os til at kunne præsentere vores brugere for en sjov og populær voksenjulekalender fra den. 1. december, siger Morten Lollike, Executive Producer hos Viaplay Group.

Første afsnit af ’Breinholts Julekalender’ kan ses den. 1. december på Viaplay. Der bliver lagt et nyt afsnit ud hver dag frem mod jul. Men som altid er programmet optaget på én dag. Der tyvstartes søndag 27. november med 1. søndag i advent afsnit.

Breinholts Julekalender Øl Oversigt

Breinholts Julekalender Trailer
Breinholts Julekalender Trailer
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button