Apple TV+

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker

Dokumentar | 2023 BEMÆRK denne titels premieredato er over et år gammel. Vi kan ikke garantere den er tilgængelig længere.
IMDB
Boom! Boom! The World vs. Boris Becker — Official Trailer | Apple TV+

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker er titlen på en ny Apple TV+ dokumentar i to dele. Den får premiere på tjenesten 7. april.

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker er skabt af den Oscar-vindende instruktør Alex Gibney.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dokumentserien udforsker alle aspekter af manden, der blev en tennissensation efter at have vundet Wimbledon-mesterskaberne i en alder af kun 17, ofor derefter at fortsætte med at vinde 49 karrieretitler, inklusive seks Grand Slams og en olympisk guldmedalje. Og naturligvis også det højprofilerede, nogle gange tumultariske, privatliv.

Filmskaberne fulgte Becker i mere end tre år, indtil slutningen af april 2022, hvor han blev idømt to og et halvt års fængsel for at skjule aktiver og lån for at undgå at betale sin gæld.

“Boom! Boom! The World vs. Boris Becker” byder på en række personlige interviews med Becker, medlemmer af hans nærmeste familie og tennisstjerner, herunder John McEnroe, Bjorn Borg, Novak Djokovic, Mats Wilander og Michael Stich.

Hvor kan man se Boom! Boom! The World vs. Boris Becker?

Du kan se Boom! Boom! The World vs. Boris Becker på Apple TV+ fra 7. april 2023
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button