Streamingnyt

Beck – Dødsfælden

Serie | Krimi
25 dec 2022

Beck-fans kan glæde sig til en ekstra julegave med Beck – Dødsfælden, som får premiere på C More den 25. december. Det er den 47. film i rækken, hvor en festdeltager findes død efter en hæsblæsende ungdomsfest i et villakvarter udenfor Stockholm.

Beck – Dødsfælden – mere om handlingen

Liget bliver fundet af Martin Becks barnebarn Vilhelm (Valter Skarsgård), som er på sit første praktikophold som politiaspirant. En traumatisk oplevelse for Vilhelm. Alex (Jennie Silfverhjelm), som er hans mentor, påtager sig den tunge rolle at vejlede og skåne Vilhelm i efterforskningen.

Vilhelm Beck er politiaspirant og på sit første praktikophold i den virkelige verden, da han sammen med sin vejleder Trine (Maria Sundbom Lörelius) bliver kaldt rutinemæssigt ud til et indbrud. På gerningsstedet bliver han den, som finder en død 17-årig dreng, og sagen bliver straks overdraget til Beck-gruppen. Vilhelm bliver dybt berørt af situationen. Han ønsker at bistå efterforskningen i en grad, som er i overkanten for hans vejledere, hvilket fører til uforudsete konsekvenser. Den døde drengs far er fortvivlet, og har ingen anelse om, hvad hans søn har været involveret i.

Martin Beck (Peter Haber) vil gerne være involveret i Vilhelms aspirantperiode, men Vilhelm beder sin morfar om at træde et par skridt tilbage. Alex (Jennie Silfverhjelm) er også engageret i Vilhelm, og vil gerne støtte ham. Jenny (Anna Asp) er nybagt mor, og kæmper både med sit forhold og sin forældrerolle. Både Martin og Oskar (Måns Nathanaelson) vil gøre alt for at støtte hende, da hun laver en fatal fejl, der viser sig at få alvorlige konsekvenser.

– Det er dejligt at give alle Beck-fans en ny film i julegave. Alex Beijer får en noget uventet ressource i efterforskningen, hvilket bliver en udfordring for alle. Jeg tror, at Beck er på vej ind i en ny æra, hvilket er meget spændende. Med Valter Skarsgård ombord er der skabt en ny dynamik i Beck, som jeg tror vil give endnu flere lyst til at se filmene, siger Jennie Silfverhjelm.

– I den nye sæson bliver Beck-gruppen udsat for både ydre og indre udfordringer. Hvor går grænsen egentlig for politiets følelsesmæssige involvering, og hvad sker der, når et menneskes moralske kompas kollapser og følelserne tager over, siger Niva Westlin Dahl, som eksekutiv producent for C More og TV4.

Rollelisten i Beck – Dødsfælden tæller desuden stærke navne som Martin Wallström, Ingvar Hirdwall, Elmira Arikan, Jonas Karlsson og Rebecka Hemse.

Beck-film nummer 48, hedder Noget for noget og får premiere i foråret 2023. Alle de øvrige 46 Beck-film er allerede tilgængelige – kun på C More.

Hvor kan man se Beck – Dødsfælden?

Du kan se Beck – Dødsfælden på C More fra 25. december 2022
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button