TV Streaming premierer

Beat Diabetes – kampen for livet

- Velgørenhedsshow

14. november er ’Verdens Diabetesdag’ og på samme dag sætter Viaplay fokus på diabetes ved et stort velgørenhedsshow ’Beat diabetes – kampen for livet’.

Rikke Gøransson, Peter Jihde og Iman Meskini er i front på showet, hvor der er garanti for underholdning for hele familien. Tre hold af tre kendte danskere, svenskere og nordmænd skal sammen med seerne igennem spændende og sjove konkurrencer, hvor formålet dels er at samle mest muligt ind, men samtidig at lære endnu mere om Diabetes Type 1 og Type 2, som 280.000 danskere lider af.

Showet vil også byde på rørende historier fra det virkelige liv samt musikalsk underholdning fra den internationale scene. Det hele kan ses på Viaplay, TV3 og Viafree.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Over 400 millioner mennesker i verden lever med Type 1 eller Type 2 diabetes i dag. Norden er hjemsted for det højeste antal mennesker med Type 1-diabetes pr. indbygger i verden, og NENT Group har siden 2017 forpligtet sig til kampen mod diabetes, da den første Diabetes Gala i Sverige blev lanceret med formålet at samle penge ind, men også at øge bevidstheden omkring sygdommen. På under 3 år har man formået at samle mere end 20 millioner SEK ind til formålet, og i begyndelsen af 2020 grundlagde NENT Group ’Beat Diabetes Foundation’, en fond som har til formål at BEAT diabetes.

De musikalske indslag samt deltagerne på dét hold, som skal repræsentere Danmark ved konkurrencerne i showet, offentliggøres i nærmeste fremtid.

14 nov 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Beat Diabetes – kampen for livet Viaplay STREAM NU HER
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button