Streamingnyt

Arkitekten

Serie | Komedie
IMDB
Arkitekten | Official Trailer | A Viaplay Series

Viaplay-serien Arkitekten vandt for nylig en hæderlig omtale på en af ​​verdens største filmfestivaler – Berlinale Series. Snart kan de danske seere se den norske skuespillerinde, Eili Harboe fra Succession, i den lettere dystopiske og satiriske skildring af en boligkrise i Oslo, når serien får premiere på Viaplay, torsdag den 4. maj.

Mere om handlingen i Arkitekten

I Arkitekten møder vi 30-årige Julie (Eili Harboe), der bor i fremtidens Oslo, som er dyrt og livløst – bortset fra de levende butiksmannequiner. Julie er uddannet arkitekt og arbejder for et anerkendt arkitektfirma, men mest som kaffebryggerpraktikant.

Boligmarkedet er gået helt af sporet, og et realkreditlån virker utænkeligt for de fleste førstegangskøbere og ikke mindst for Julie. Når huslejen stiger betragteligt, skal hun finde et nyt sted at bo, og løsningen er en delelejlighed i et forladt parkeringshus. Men så dukker en mulighed op for at løse boligkrisen i Oslo, opfylde drømmen om en arkitektkarriere og i hvert fald muligheden for at få et realkreditlån.

Miniserien Arkitekten består af fire afsnit. På rollelisten er også Ingrid Giæver, Alexandra Gjerpen, Fredrik Stenberg D-S og Kim Falck.

Hvor kan man se Arkitekten?

Du kan se Arkitekten på Viaplay fra 4. maj 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button