TV 2 PlayTV-Nyt

Agent

Den nye danske dramakomedieserie ‘Agent’, har fået premieredato på TV 2 PLAY. Nikolaj Lie Kaas står bag serien som får premiere 2. juli på TV 2 Play.

Agent – det handler den om

Nikolaj Lie Kaas har både skrevet og instruerer den nye serie, som har Esben Smed i hovedrollen som Joe, der arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen. Agentfirmaet er et gammelt familieforetagende, der ejes af Joes mor, Vibeke (Ina-Miriam Rosenbaum), men Joe har store drømme og planer med firmaet.

Men det går ikke så godt, som det kunne, og Joe skal både håndtere filmstjerner med nykker, en kæmpe gæld til Thomas Blachman og ikke mindst være far for deledatteren Tallulah. Joe drømmer stort, men må erkende, at det er ikke nemt at balancere arbejde og privatliv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De medvirker i Agent på TV 2

I den nye serie, der på otte afsnit, medvirker Esben Smed (Joe) og Julie Agnete Vang (ekskonen Hannah), mens Ina-Miriam Rosenbaum spiller Joes mor, Vibeke. Hans datter, Tallulah, spilles af Selma Sol í Dali Pape, mens Mathilde Arcel er Joes assistent, og Hans Henrik Clemensen er advokaten Evald.

Derudover spiller masser af kendte ansigter sig selv – i nye og spændende versioner, blandt andre Dar Salim, Ulrich Thomsen, Melvin Kakooza, Thomas Blachman, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Coster-Waldau, Nukâka Coster-Waldau og Lars Ranthe.

Mere om de enkelte karakterer i Agent

Joe/Johan (Esben Smed)

Joe arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen i sin mors agentfirma. Det er et 40 år gammelt familieforetagende, men Joe drømmer større end det: nemlig at leve et liv som filmproducent i Los Angeles med alt det, der følger med. Joe knytter sig til sine klienter og går gerne gennem ild og vand for dem. Men nogen gange får han bare ikke truffet de rigtige valg. Privat er han fraskilt og delefar til Tallulah på ti år, som han elsker over alt på jorden, men aldrig rigtig har tid nok til.

Hannah (Julie Agnete Vang)

Julie Agnete Vang Hannah Agent TV 2
Julie Agnete Vang som Hannah i ‘Agent’.
Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Hannah er Joes ekskone. Hun ønsker af hele sit hjerte, at deres fælles datter har et godt forhold til sin far, og det gør ondt på hende, når Tallulah bliver skuffet. Hannah ønsker et velfungerende forældreforhold, og hun håber, at hun kan få Joe til at erkende, at han skal tage ansvar.

Tallulah (Selma Sol í Dali Pape)

Tallulah er Joe og Hannahs datter på ti år. Tallulah elsker sin far og ved godt, at han elsker hende. Men hun oplever gang på gang, at hun kommer i anden række. Hun har taget meget ansvar på hans vegne, for Joe er utjekket og lever som en ungkarl. Hun vækker ham om morgenen, husker hvor hans nøgler ligger og vil bare gerne have et lille øjeblik af hans opmærksomhed.

Line (Mathilde Arcel)

Line Mathilde Arcel i Agent TV 2
Line (Mathilde Arcel) i ‘Agent’.
Foto: Henrik Ohsten/TV 2.

Line er Joes assistent. Hun er ung og lidt for god af sig. Joe ville intet være uden Line. Hun klarer alt for ham, og selvom han ikke altid behandler hende lige godt, piver hun aldrig. Men man er, hvad man finder sig i, og den erkendelse må Line også komme til.

Vibeke (Ina-Miriam Rosenbaum)

Vibeke er Joes mor og ikke mindst hans chef. Hun har sammen med Joes far opbygget et respektabelt agentfirma, og hun er en business-woman. Men først og fremmest er hun et familiemenneske, der vil Tallulah, Hannah og Joe det bedste. Hun kender Joe godt og ser, at han ofte spejder ud mod horisonten efter noget mere – uden at opdage det vigtige, der allerede er lige ved hans side.

Evald (Hans Henrik Clemensen)

Evald er firmaets mand. Han er advokaten, der kan fikse det meste. Hans positive og optimistiske attitude gør ham til en sand inspiration og rollemodel for Joe, der ser op til ham som en faderfigur. Evald er altid parat til at hjælpe og støtte Joe både personligt og professionelt.

Agent serien er på 8 afsnit

‘Agent’, der er på i alt otte afsnit, produceres af Zentropa ved producer Louise Vesth, mens Pernille Bech Christensen er TV 2 executive producer.

– Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager, siger Nikolaj Lie Kaas, der både har skrevet og instrueret ‘Agent’.

Louise Vesth siger:

– Findes der noget bedre end et rigtig godt grin? Dem bliver der mange af i Nikolaj Lie Kaas’ serie om livet som far og arbejdsnarkoman. Det er en serie om at finde balancen i livet og om at være der for dem, der betyder noget, og for dem, der har brug for dig. Der er skruet op for komikken, men der bliver også plads til det, der går helt ind i hjertet. Nemlig kærligheden. Nikolaj bærer både det sjove og det alvorlige i sig, så jeg er sikker på, at de fleste mennesker kan finde sig selv i serien.

Det er ikke første gang, Nikolaj Lie Kaas kaster sig ud i forfatter- og instruktørrollen. For 15 år siden skrev og instruerede han serien ‘Mr. Poxycat & Co.’ med Rasmus Bjerg i hovedrollen, der blev vist på TV 2 ZULU.

Agent
Agent

Agent

Serie | Dansk, Komedie | 2023–
Medvirkende (ALFABETISK)
Camilla Lau, Esben Smed, Julie Agnete Vang

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button