TV-Nyt

2 Døgn: Et juleeventyr

YouSee Originalen ’2 Døgn: Et juleeventyr’, følger fætrene Otto og Christians færden i det kriminelle miljø på juleaftensdag. Med referencer til Kill Bill og Fight Club og et urbant julenummer af Carl Knast, ønsker YouSee at give deres bud på en anderledes julefortælling.

Juleafsnittet varer ca. 25 min. og kan streames fra den 1. december, mens det kan ses på flow den 20. december kl. 21.30. Har man ikke set sæson 1, kan denne streames hos YouSee allerede nu.

2 Døgn: Et juleeventyr – det handler den om

Det er juleaftensdag, og Otto og Christian arbejder for den serbiske gangster-boss Vaso. Han har siden sæson 1 holdt dem i et jerngreb, og brugt dem til diverse stikirenddreng-opgaver. Christian glæder sig til gaverne senere, og til at se sin familie, men Otto deler til hans store forvirring ikke begejstringen for højtiden. De to bliver enige om at være uenige og vil bare have dagens opgave overstået, men de ender med at få rodet sig dybt ind i en konflikt, der involverer både penge, ære og samuraisværd. Kun ved at hjælpe hinanden kan de komme helskindet gennem aftenen, og hvem ved – måske vil de, når dagen er omme, være tættere end nogensinde før? Christian lærer i hvert fald, at juleaften ikke altid kun er flæskesteg og brun sovs. Nogle gange er det blod, sved og afhuggede lemmer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi synes, det er vigtigt at investere i kvalitetsindhold med en stærk dansk identitet, og med vores YouSee Originals ønsker vi at fortælle vedkommende historier, der både kan overraske, underholde og røre seerne. Vi håber, at de vil tage godt imod denne actionspækkede julespecial, som er original i sin genre og fuld af sort humor,” siger Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday.

”Julen er forskellig for alle. For nogle er det den bedste tid på året, og for andre er det en tid fuld af skuffelser og ødelagte drømme. Den påmindelse slår vi et slag for i vores juleafsnit – samtidig med, at vi har skruet helt op for både humor og action,” siger Oscar Giese og Nicolai Achton fortsætter:

”Vi har forsøgt at skabe en actionkomedie i juleforklædning, som gør grin med alle juleklicheerne – og vi har skruet ekstra op for absurditeterne. Så selvom tematikken er alvorlig, håber jeg mest af alt, at folk bliver underholdt og ikke tager alting for seriøst. Som Otto siger i starten af afsnittet til sin fordrukne mor: “Det er bare jul for helvede”.

Ligesom i seriens første sæson, der indeholdt et originalt soundtrack med numre fra bl.a. Tessa, Artigeardit og ICEKIID, er der i ’2 Døgn: Et juleeventyr’ også fokus på musikuniverset. Carl Knast har nemlig kastet sig ud i at producere et urbant julenummer til afsnittet. Og det er der en helt særlig grund til.

”Carl Knast har den der “outsider”-vibe, som en der er lykkedes med at få hustlet sig ind ad døren til mainstream Danmark, men som egentlig ikke burde være der. Det passer perfekt til ’2 Døgn’-universet, og derfor var det et match made in heaven,” siger Oscar Giese.

Der bliver i forbindelse med optagelserne produceret en musikvideo til nummeret. Begge dele bliver tilgængeligt i forbindelse med premieren den 1. december, hvor afsnittet kan streames hos YouSee og den 20. december, hvor det vises på Xee.

2 døgn: Et juleeventyr - Trailer (Clean)
2 døgn: Et juleeventyr - Trailer (Clean)

2 Døgn: Et juleeventyr

Serie | Action, Dansk
20 dec 2021
Xee


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Nuuday presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button