TV-Nyt

Premieredato på den nye reportageserie Hælerjagt på Kanal 5

Hælerjagt Kanal 5I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut! Men hvem er det, der stjæler cyklerne, og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud af i første program af den nye reportageserie Hælerjagt.

Kanal 5 har nu offentliggjort at serien får premiere 2. marts kl. 21:00.

70% af danskerne svarer ja til at have købt varer på Den Blå Avis uden at bede om kvittering, så hvordan står det egentlig til med os danskere? Er vi tilbøjelige til at købe uden kvittering hvis bare tilbuddet er godt nok? Og hvad gør vi, hvis vi ser der bliver stjålet noget på offentlig gade?

Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland.

Sverre sender også en falsk cykeltyv på gaden, som ved højlys dag skal stjæle cykler. Med værktøjet i orden går han i gang med at bryde cykler op, mens det hele bliver filmet med skjult kamera. Mange går forbi uden at gøre noget, men nogle stiller op og spørger den falske tyv, hvad han har gang i. Og alle de, som siger noget til tyven, har ét fællestræk – de er kvinder!

 

I samme kategori

Back to top button