TV-Nyt

Premiere på det nye TV 2 Fri

TV 2 FRI Hother Bordinggaard og Beier - Martin Højen - TV 2
De tre TV 2 FRI-værter Cecilie Hother, Jens Bordinggaard og Lene Beier

Mandag 9. februar tager TV 2 FRI hul på en række nye programmer, der danner rammen for det nye og relancerede FRI – som med programmer om mad, bolig, rejser og relationer er tv, der får os til at føle, at vi virkelig lever!

Danmarks første og reneste livsstilskanal, TV 2 FRI, er født på ny. Kanalen er nu klar til at præsentere en lang række nye danske programmer som blandt andet ‘Mit frirum’, ‘FRI tester’, ‘Mit livs eventyr’, ‘Køkkentjansen’ og ’FRIs bageri’, der alle har premiere i uge 7 fra mandag 9. februar.

– Det nye TV 2 FRI er tv om alt det, der får os til at føle, at vi virkelig lever. Med stærke identifikationshistorier tapper kanalen ind i mange danskeres ønske om at være passionerede omkring det, vi beskæftiger os med. TV 2 FRI er en unik livsstilskanal, som dyrker det frirum, vi alle har behov for at have. Og med nye formater og programmer, som hver især sætter deres præg på kanalen, manifesterer TV 2 FRI sig som Danmarks reneste livsstilskanal, siger Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks og dermed TV 2 FRI.

Fem nye FRI-formater

I ’Mit Frirum’ besøger Cecilie Hother og Lene Beier store personligheder i deres frirum. I ’Frihuset tester’ er Jens Bordinggaard vært og tester alverdens produkter og dimser, som FRI-seere har brug for. I ’Mit livs eventyr’ får Lene Beier besøg af passionerede danskere, som har en ualmindelig historie at fortælle. Og i ’Køkken- tjansen’ får Cecilie Hother besøg af tre faste kokke, som skiftes til at komme i ’Fri- huset’ for at lave mad med fem ingredienser, som seerne har valgt.

Cecilie Hother glæder sig til nye værtsroller på TV 2 FRI.

– Jeg håber, at det bliver lige så skægt at se på, som det har været at lave! Som vært på ’Mit frirum’ fik jeg personligt en øjenåbner, da jeg mødte Peter Aalbæk, og det er der kommet et skønt program ud af – fuld af overraskelser, finurligheder, varme og seriøsitet. Jeg glæder mig også rigtig meget til ’Køkkentjansen’, da jeg tror, at det kan blive et program, der får os til at kigge ind i vores køleskabe med nye øjne.

’FRIs bageri’

TV 2 FRI slår også dørene op til kanalens eget bageri, hvor to kendte danskere be- søger en af Danmarks bedste bagere og konditorer. Marianne Stagetorn fra La Glace, bestseller-kagebogsforfatter Trine Hahnemann og manden bag Lagkagehuset, Ole Kristoffersen, skiftes til at styre slagets gang, når der dystes i bageriet. Programmet bliver sendt kl. 18.50 mandag til torsdag, første gang 9. februar. – På TV 2 FRI vil vi være endnu mere underholdende og inspirerende selskab, end vi hidtil har været. Derfor har vi inviteret nogle af Danmarks mest passionerede profi- ler og folk, der virkelig kan deres kram, ind på kanalen. ’FRIs bageri’ rammer den justerede TV 2 FRI-profil lige på kornet. Stemningen er hyggelig og uhøjtidelig, og seerne kommer i rigtigt godt selskab på den tid af døgnet, hvor mange lige har spist eller står midt i madlavningen, siger Sune Roland.

Tv med udsyn og nærvær

TV 2 FRI elsker også rejser, og netop rejseprogrammer med inspirerende danskere bliver et tema på TV 2 FRI. Vi kommer til at se mere til ’Ulla Terkelsen i Italien’, ligesom en egenproduceret programserie med Jørgen Leth og Hans Pilgaard er på vej. Thomas Uhrskov vender tilbage med et skiprogram, der både tager seerne med til klassiske og utraditionelle skidestinationer rundt omkring i verden.

TV 2 FRI har også rødderne godt plantet i Danmark, og seerne kan bl.a. glæde sig til programserier som ’Huse der aldrig kommer til salg’ med ejendomsmægleren Pernille Sams, ’Danmarks dejligste haver’ og ’Fantastiske fund m.fl. De bedste livs- stilsprogrammer fra hele verden er også hentet ind til TV 2 FRI.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button