Branche-Nyt

Premier League rettighederne frem til 2028 hos Nent Group

Nent Group har sikret sig Premier League rettighederne for 2022-2028. Den nye aftale om fatter både Danmark, Sverige, Finland og Norge. Sidstnævnte er således ny, da det hidtil har været norsk TV 2, der har siddet på Premier League rettighederne i det norske i en årrække.

Det er første gang Premier League sælger rettighederne i en seksårig periode noget sted i Europa.

Nordic Entertainment Group har allerede i dag rettighederne til Premier League, som frem til 2022 kan ses i sin helhed på Viaplay samt på NENTs TV-kanaler og Xee.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Pressemeddelelsen fremhæver Viaplay Reklame-link som det fremtidige hjem for Premier League, igen et tegn på at Nent Group anser streaming som den vigtige platform fremadrettet. Men det betyder naturligvis ikke at Premier League ikke også fra 2022/23 vil kunne sendes på Nent Groups flow tv-kanaler og evt. fortsætte i en ny delingsaftale med Xee.

“Jeg er enormt begejstret over vores forlængelse af aftalen, som igen bekræfter NENT Groups førende position i det nordiske marked. Premier League fodbold er en hjørnesten i vores sports-tilbud, og at vi nu kan tilføje Norge til vores eksisterende rettigheder i Sverige, Danmark og Finland giver os et fantastisk grundlag for yderligere udvikling af denne fantastiske rettighed. Vi har bevist, at vi kan levere verdensklasse dækning af Premier League til den store og dedikerede fanbase i Norden. Vores sports-team er klar til at tage yderligere et skridt i årene, der kommer, siger NENTs CEO & President, Anders Jensen.

Han er selvsagt stolt af aftalen med Premier League:

“Vi sender allerede en bred vifte af sportsbegivenheder, men det her er en milepæl i vores historie med sport. At Premier League igen har valgt os som langsigtet strategisk partner gør os meget stolte. Med eksklusive rettigheder i fire nordiske markeder helt frem til 2028 står NENT Group stærkere end nogensinde, og vi er fast besluttet på bygge ovenpå den position og give sportsfans på tværs af regionen en endnu bedre dækning af denne fantastiske rettighed”

Også Richard Masters, Chief Executive for Premier League er begejstret over aftalen:

“Vi har en stolt og langvarig relation til nordiske fans, og er meget tilfredse med, at Nordic Entertainment Group igen har investeret i rettighederne til at sende Premier League. Gennem deres kvalitetsdækning og enestående tekniske muligheder er vi sikre på, at de over de kommende seks på vil producere og levere det bedste indhold fra Premier League til fansene i hele regionen”, siger han.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button