TV-Nyt

Premier League rettigheder solgt i Norge

TV 2 Gruppen i Norge underskrev mandag en aftale med rettighedsindehaverne Medge Consulting om køb af rettighederne til at sende vise kampe den engelske Premier League. Aftalen løber over de næste 3 år og gælder både tv, net og mobilplatformene.  

Derudover melder kampanje.com at TV2 gruppen også får en Premier League HD kanal, der startes op til efteråret. Der bliver tale en 24 timers kanal med alle kampe den engelske Premier League, interviews og nyheder.

Dermed står Canal+ nu uden sin vigtigste sportsrettighed i hvert fald i Norge, hvor Premier League står utroligt stærkt på sports-tv markedet. Der er endnu ikke indgået aftaler for de øvrige nordiske lande, og så længe det ikke er sket, så er salget for Norge ikke endeligt ifølge Canal+ chef Jonas Eriksson. Det er dog ikke Premier League der står i vejen for handlen. Det er mere at Canal+ ikke tror på at Medge Consulting kan indgå aftaler i de øvrige lande, og så i stedet må sælge samlet for hele Norden til Canal+, for ikke at stå med et kæmpetab.

Kilde: Kampanje.com

I samme kategori

Back to top button