Streamingnyt

Premier League på Amazon i Storbritannien

Amazon har sikret sig en Premier League rettighedspakke på 20 kampe pr. sæson over 3 år fra 2019. Det drejer sig konkret om den første runde midt uge kampe i december og spillerunden 26. december, som Amazon får eksklusivitet på i Storbritannien.

Kampene vil blive streamet uden merpris til Amazon Prime kunder i det britiske. Disse får også adgang til ugentlige højdepunkter fra ligaen.

“Vi kigger hele tiden på at tilføje mere værdi til Prime. Premier League er den mest sete sportsliga i verden,” fortæller Jay Marine, vice president for Amazon Prime Video i Europa.

Udover Amazon, så er det Sky (128 kampe) og BT Sports (52 kampe), der sidder på de britiske Premier League rettigheder for den kommende rettighedsperiode med start fra 2019/20 sæsonen.

I alt har Premier League udbudt de britiske rettigheder på i alt 200 kampe pr. sæson fra 2019/20 sæsonen, hvilket er 32 flere live kampe pr. sæson end den nuværende rettighedsperiode. Måske giver det flere kampe end tidligere på danske tv-kanaler/streamingtjenester fra 2019/20 sæsonen, fordi færre så spilles samtidigt lørdage klokken 16:00.

Den nuværende rettighedsaftale, der omfatter de danske Premier League rettigheder, løber til og med 2018/19 sæsonen.

Kilde: Bloomberg

I samme kategori

Back to top button