Streamingnyt

Premier League på Amazon i Storbritannien

Amazon har sikret sig en Premier League rettighedspakke på 20 kampe pr. sæson over 3 år fra 2019. Det drejer sig konkret om den første runde midt uge kampe i december og spillerunden 26. december, som Amazon får eksklusivitet på i Storbritannien.

Kampene vil blive streamet uden merpris til Amazon Prime kunder i det britiske. Disse får også adgang til ugentlige højdepunkter fra ligaen.

“Vi kigger hele tiden på at tilføje mere værdi til Prime. Premier League er den mest sete sportsliga i verden,” fortæller Jay Marine, vice president for Amazon Prime Video i Europa.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udover Amazon, så er det Sky (128 kampe) og BT Sports (52 kampe), der sidder på de britiske Premier League rettigheder for den kommende rettighedsperiode med start fra 2019/20 sæsonen.

I alt har Premier League udbudt de britiske rettigheder på i alt 200 kampe pr. sæson fra 2019/20 sæsonen, hvilket er 32 flere live kampe pr. sæson end den nuværende rettighedsperiode. Måske giver det flere kampe end tidligere på danske tv-kanaler/streamingtjenester fra 2019/20 sæsonen, fordi færre så spilles samtidigt lørdage klokken 16:00.

Den nuværende rettighedsaftale, der omfatter de danske Premier League rettigheder, løber til og med 2018/19 sæsonen.

Kilde: Bloomberg

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button