Branche-NytStreamingnyt

Bekræftet: Premier League dropper tv-regel om lørdagskampe på grund af Corona virus

Hvis Premier League sæsonen kommer i gang igen og ikke bare helt bliver droppet, så er der udsigt til flere kampe på TV og Streaming. Premier League har nu droppet reglen, der blokerer for visning af live fodbold på de britiske tv-kanaler/streamingtjenester om lørdagen mellem 15:45 og 18:15.  Man vil så i stedet tilbyde kampene til Sky / BT Sports, men med en klausul om de ikke må vises på pubs, for at undgå samling af større folkemængder.

Premier League skulle arbejde med planer at spille sæsonen færdig i lukkede camps uden tilskuere med kampe spillet med få dages mellemrum.

Premier League reglen påvirker også danske seere, eftersom Premier League overfor europæiske rettighedshavere kun tillader visning af én live kamp og ikke live transmission af alle kampe der måtte bliver spillet samtidigt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Forventeligt må en sådan midlertidig beslutning om at droppe reglen i Storbritannien også påvirke andre rettighedshavere. Således kunne man forestille sig alle kampe live på Viaplay Total Reklame-link og måske ekstra kampe på flow tv. Det er dog ikke noget vi har bekræftet nogen steder.


Få 12 måneder til 8 måneders pris – Køb årsabonnement til gammel pris inden 23. april!
SkyShowtime 46 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button