Premier League optrapper kampen for at beskytte sit produkt

| fredag 19. jul, 2013 11:03 | opdateret 19. jul, 2013 kl. 12:19 | 3 Kommentarer

cd_premierleagueHvis der er nogle der værner om deres produkt, så må det være Premier League. Restriktionerne omkring visning af Premier League på udenlandske tv-kanaler har for alvor taget til efter en EU dom omkring brug af udenlandske tv-abonnementer til visning af Premier League fodbold i Engelsk pubs ikke klart faldt ud til Premier Leagus fordel.

Nu forlyder det så, at Premier League fremover pålægger satellit-distributører at kunne identificere deres abonnenter via et nummer, som skal kunne vises på tv-skærmen. Naturligvis for at beskytte og kunne afsløre hvilke abonnenter, der benyttes til ulovlig visning af Premier League fodbold i engelske pubs men vel også via ulovlige streaming tjenester.

Oplysningen stammer fra Canal Digital i Norge, hvor beskeden er udsendt med baggrund i at det norske TV 2 har rettighederne. Problemet er imidlertid at kun de nyeste ADB bokse har denne funktionalitet, hvorfor kunder med ældre udstyr, der ønsker at se Premier League, skal skifte deres boks ud. Der nævnes ikke noget om kunder med kortlæsermodul kan modtage Premier League.

Tilsyneladende rammer kravet dog ikke danske 6’eren, men vi afventer endelig bekræftelse af dette fra Canal Digital.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Canal Digital, Branche-Nyt

Kommentarer (3)

 1. Palleba2000 siger:

  PL er blevet nogle grådige r..huller, i forvejen er der tre logoer på skærmen i kampene, skal der nu også stå et nummer på skærmen… Sikke nogle idioter.

  Alle TV-udbyderne burde boykottete disse tossede ting, og indleveret licensen igen. Så kom der måske andre boller på suppen, fordi så mistede de så pas mange penge at de kom på andre tanker. Men dette sker desværre nok ikke.

  Men dette ligner mere et stunt fra Canal Digital’s side for at kunne sælge nogle flere bokse. Jeg håber at nogle kloge hoveder fikser dette til Enigma boksene så man slipper for dette skrammel.

  Lidt af et surt opstøs, men kunne ikke lade være.

  MVH
  Palleba

  • rpc siger:

   Det er ikke noe surt oppstøt, du har rett. Hvorfor må der absolutt være logo på alle kanalene, når boxen kan berette hva du ser.

   En tv kanal må være kjent for sin kvalitet slik det var til midt i 90 tallet, og ikke et stort irriterende logo på skjermen.

   Der er fotball nok i fjernsynet, det må være mulig å finne alternative turneringer til PL.

   Derutover mangler der totalt indre marked på fjernsyn i EU, hvorfor kan ikke jeg kjøpe SKY abonnement ? Ja jeg kan ikke en gang få alle skandinaviske riks kanaler på satellitt.

   Hele rettighets lovverket er foreldet, ikke alene til satellitt fjernsyn der krysser grenser men også og ikke minst Internett.

   Og prisen for satellitt fjernsyn står ikke mål med prisen, kutt prisen til det halve og vis kun det halve fotball 🙂

Skriv et svar