TV-Nyt

Preben Elkjær og Søren Kjeldsen i live golfdyst på TV3 Sport og Viaplay

Torsdag den 7.maj tørner Preben Elkjær og Søren Kjeldsen sammen i Santander Consumer Bank Challenge – en golfmatch over 9 huller med 5.000 kroner på spil på hvert hul som vinderen donerer direkte videre til enten Læger Uden Grænser (Preben Elkjær) eller Børns Vilkår (Søren Kjeldsen). Derudover vil de to sportsstjerner kunne fordele yderligere 15.000 kroner via små ekstra-konkurrencer, som indlægges undervejs.

Matchen, som sendes live på Viaplay og TV3 Sport, finder sted på Danmarks måske bedste bane – The Scandinavian – torsdag den 7. maj fra klokken 18:00 til klokken 20:00. Preben Elkjær spiller med sit normale golfhandicap, så forskellen til professionelle Søren Kjeldsen er udlignet på forhånd. Kampen om, hvem der kan donere mest til et velgørende formål efter eget valg, bliver således afgjort af de to sportsstjerners aktuelle dagsform og evne til at undgå nervøsitet.

Peter Grønborg vil styre slagets gang samt være garant for et par underholdende timer med anekdoter fra både fodbolden og golfens verden – både aktuelt og historisk er Grønborg med hele vejen. Og fodboldikonet Preben Elkjær glæder sig til matchen:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Tanken om at skulle op mod én af Danmarks bedste golfspillere i historien vil nok gøre de fleste nervøse, men mon ikke Søren alligevel kan klare 9 huller mod mig? Nej, jeg har stor respekt for Søren både som menneske og som golfspiller, og jeg ser frem til en sjov og udfordrende oplevelse, hvor vi samtidig kan hjælpe nogen, der har brug for en håndsrækning, siger Preben Elkjær.

For Europa Tour-spilleren Søren Kjeldsen bliver det den første runde ”turneringsgolf”, efter Conona-epidemien stoppede al golf-aktivitet tidligere på året, og han glæder sig til en sjov event:

“Jeg glæder mig til at spille mod ét af mine største idoler fra min barndom; At få den oplevelse, mens vi på samme tid kan samle penge ind i en – for rigtig mange – svær tid, er fantastisk. Mon ham Elkjær er så cool i virkeligheden?, siger Søren Kjeldsen.

Santander Consumer Bank Challenge vises på Viaplay og TV3 Sport torsdag den 7. maj fra klokken 18:00 til klokken 20:00.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button