TV-Nyt

Politisk reporter rykker over som vært på TV 2 News

Efter fire år som politisk reporter på TV 2 og TV 2 NEWS skifter Mads Frimann pr. 1. august job og bliver vært på TV 2 NEWS.

Mads Frimann har arbejdet hos TV 2 i hele sin journalistiske karriere – både i praktiktiden og efter endt journalistuddannelse i 2015. Han har i en periode været på TV 2 SPORT, men har især arbejdet i TV 2s nyhedsafdeling – på 19 Nyhederne, som livereporter og senest som politisk reporter.

– Mads Frimann er et indlysende og stort talent. Det falder ham fuldstændig naturligt at formidle svære sammenhænge til kameraet på en letforståelig måde, og når det samtidig er koblet med en afslappet og smilende autoritet, er han et oplagt godt valg til værtsholdet på TV 2 NEWS. Jeg glæder mig meget til at få Mads ind i studiet, og det kan seerne også roligt gøre, siger Ask Rostrup, chefredaktør for TV 2 NEWS.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

31-årige Mads Frimann siger med vemod farvel til TV 2s Christiansborg-redaktion, som han kalder ”den bedste redaktion, jeg har arbejdet på”.

– Jeg elsker politik, og jeg føler mig privilegeret over at have fået lov til at arbejde på TV 2s politiske redaktion i fire år. Nu kommer jeg til – fra NEWS-studiet – at deltage i den daglige dækning af dansk politik og alle de øvrige væsentlige emner fra ind- og udland, siger Mads Frimann og fortsætter:

– TV 2 NEWS er helt central i nyhedsdækningen i Danmark og er en afgørende nyhedsformidler herhjemme. Jeg har et stykke tid gået med en drøm om at blive NEWS-vært, og det er en stor ære at blive spurgt. Men jeg har meget at lære af mine dygtige kolleger, og det er med stor ydmyghed, jeg går ind til opgaven.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button