Streamingnyt

Pluto TV og Smukfest gentager partnerskab om tv-kanal

Pluto TV, Danmarks gratis streamingtjeneste melder at tjenesten igen i år indgår et stærkt partnerskab med Smukfest om en dedikeret musikkanal. Tjenesten bygger videre på sidste års store succes, hvor partnerskabet blev indledt. Kanalen vil byde på masser musik fra de optrædende kunstnere på den smukke fest i Bøgeskoven.

Pluto TV’s kanal ’MTVxSMUKFEST’ er gået live. En tv-kanal dedikeret til musikvideoer fra mange af de optrædende på årets Smukfest.

Allerede fra 29. maj kan festivalens mange tusinde gæster og seere dykke ned i alle de optrædendes katalog af musikvideoer. Seerne kan se frem til masser af musik med blandt andre navne fra Smukfest 2024-musikprogram som Zara Larsson, Dean Lewis, Sam Smith, Alex Vargas og mange flere.

Den populære tv-kanal på Pluto TV er et officielt samarbejde med Smukfest, og derfor udlover Pluto TV også billetter til den udsolgte festival. En konkurrence om de eftertragtede billetter lanceres inden længe på Pluto TV’s sociale medier. Under festivalen vil Pluto TV, i form af konkurrencer på selve festivalpladsen også udlove eksklusive musikoplevelser til udvalgte koncerter.

“Vi er utroligt glade for at fortsætte vores samarbejde med Smukfest i år. Sidste år viste det sig at være en fantastisk måde at bringe festivaloplevelsen til endnu flere mennesker og skabe stor værdi for alle gæsterne,” siger Jesper Dahl, direktør for Pluto TV i Central og Nordeuropa. Vi ser frem til endnu et år med spændende musikindhold og engagerede seere.

”Optakten til Smukfest starter for rigtig mange længe før august, og hvilken bedre måde at komme i stemning end med musikvideoer fra Bøgeskovens artister. Derfor er vi enormt glade for samarbejdet med Pluto Tv, der med deres nye Smukfest-kanal kommer til at sørge for lige netop dét! Vi startede rejsen sidste år, hvor gæsterne tog rigtig godt imod kanalen, og sammen med Pluto ser vi frem til at tage den til nye højder”, siger Allan Baunsgaard, Marketing & Parternansvarlig, Skanderborg Festivalklub.

Pluto TV og Smukfests samarbejde og dermed den særlige tv-kanal kan tilgås via den gratis streamingtjeneste Pluto.tv. Den dedikerede musikkanal sendes gennem hele sommeren.

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button