Branche-Nyt

Pluto TV ansætter nordisk PR chef

Pluto TV i Norden har siden maj 2022 givet seerne gratis streaming med et massivt On Demand-bibliotek og over 100 tv-kanaler. Nu sætter Pluto TV endnu mere turbo på at gøre seerne opmærksomme på de mange gratis tilbud, idet Pluto TV har ansat den 46-årige Louise Girich, der kommer fra en stilling som International Head of PR hos streamingtjenesten Viaplay, hvor hun ar arbejdet siden 2015.

“Pluto TV er den fornyelse af streaming, seerne sætter pris på, fordi det er både gratis, har et stærkt varieret udbud og konstant får nye kanaler ind på tjenesten. Opgaven er at få gjort endnu flere seere i Norden opmærksomme på, hvad Pluto TV tilbyder, og det er en udfordring, jeg glæder mig til at løfte sammen med PR-bureauerne i de enkelte lande”, siger Louise Girich, der med base i København skal styre arbejdet i de nationale PR-firmaer i de nordiske lande. Her vil hun blandt andet satse mere på at lave events, der brander Pluto TV og dets indhold samt en øget brug af influenter.

“Pluto TV har tilbud til alle aldersgrupper, og det vil vi bruge en masse energi på at fortælle seerne. Søndag aften var Pluto TV eksempelvis annoncør ved VM-finalen i håndbold, og vi vil fremadrettet prøve at sigte på de forskellige målgrupper via både sociale medier, men også ved at deltage i events som eksempelvis Reality Awards i sidste uge. Vi vil kort sagt vise alle seerne, at Pluto TV har et massivt kvalitetsindhold med alt fra reality tv til livesport, børne tv, et stort On Demand-bibliotekt og kuraterede kanaler om alt fra eksempelvis lystfiskeri til madlavning”, siger Loiuse Girich, der netop er tiltrådt hos Pluto TV.

Louise Girich er 46 år, bor i Smørum med sin kæreste og to børn. Louise Girich har før Viaplay arbejdet hos både HBO og Nordisk Film.

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button