Streamingnyt

Plex tilbyder nu masser af gratis tv streaming kanaler

Plex startede oprindeligt så en medieplatform for dit eget indhold, men nu er deres fokus mere og mere på at tilbyde underholdning

De har tidligere tilføjet et udbud af gratis film. Deres nyeste tilføjelse er en masse tv-kanaler med tematisk indhold.  Plex selv skriver 80+, men måske er der færre her i DK, vores liste indeholder i hvert fald kun 71.

Eftersom der er tale om gratis kanaler, så skal du naturligvis ikke forvente dig, at det er kanaler du kender, men eftersom det er ganske gratis, så kunne det jo  alligevel være, du lige skulle snuse lidt rundt, og se om der var noget, du kunne finde interessant.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er i hvert fald et meget bredt udsnit af forskelligt indhold, f.eks. Reuters TV, en karaoke kanal, musikkanaler med musik fra forskellige årtier og genrer bare for at nævne nogle få.

Plex live tv EPGDer er EPG oversigt for de forskellige gratis tv-kanaler.  Der er opdatering af Plex med Live TV klar eller lige på trapperne til Apple TV, iOS enheder. Android mobil og Android TV. Web desktop. Mens Plex på Smart TV og spillekonsoller skulle få Live TV inden længe.

Du kan læse mere på www.plex.tv/watch-free-tv

Kilde: Plex

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button