Planet Earth II har dansk tv-premiere 6. november

| fredag 28. okt, 2016 15:29 | opdateret 28. okt, 2016 kl. 19:57 | 0 Kommentarer

planet earth 2 dansk tv david attenboroughEfter 10 års ventetid vender BBC Earths flagskibs-serie endelig tilbage med opfølgeren Planet Earth II, præsenteret af Sir David Attenborough. Danske seere kan se det første afsnit af serien den 6. november kl. 21:00 på BBC Earth – samme tid som den lanceres for BBC’s britiske publikum.

Her vil naturdokumentarens konge, Sir David Attenborough igen tage seerne med på en spektakulær rejse på tværs af vores planet. Med hidtil usete fremskridt inden for både film-teknologi og vores forståelse af den naturlige verden, kan planeten igen vises frem fra et helt nyt perspektiv. Planet Earth II er en af de mest ambitiøse serier til dato, og giver publikum mulighed for at opleve verden gennem dyrenes øjne. Serien vil med garanti tage dig tættere på vores planet end du nogensinde har været før gennem fortryllende dyreliv og helt intime optagelser.

BBC Earth er tilgængelig gennem de fleste TV-udbydere i Danmark. Enten som en del af grundpakken eller som tilvalgskanal. BBC Earth leveres som HD kanal og altså ikke UHD som Planet Earth II er optaget i. Så der må vi nok vente på en UHD Blu-ray.

Video Thumbnail

Planet Earth II: Official Extended Trailer | BBC Earth

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide