Streamingnyt

Pixel.TV lanceres på Pluto TV fra 30. november

Pluto TV vokser nu med mere dansk indhold. Den gratis tjeneste tilbyder nemlig nu seerne en kanal med Danmarks første uafhængige tv-station på nettet, Pixel.tv.

Pixel.tv lander på Pluto TV fra 30. november. Pixel.TV er en flow-kanal med fokus på blandt andet gaming og tech og inkluderer anmeldelser af spil, anbefalinger af serier og film og interviews med e-sportsstjerner.

Pixel.tv kommer også til at rapportere fra de største begivenheder i verden vedrørende gaming, tech, film og e-sport som f.eks. E3 og Comic Con.

“Vi ser frem til, at Pixel.tv snart er at finde på Pluto.tv. Seerne kan se frem til en version af Pixel.tv, der fungerer som en god gammeldags flow-tv-kanal, hvor vi samler de store begivenheder og udgivelser, når det gælder gaming, tech og film,”, fortæller stifter af Pixel.tv Thomas Bense.

Pluto TVs nordiske direktør Jesper Dahl supplerer:

“Pluto TV skal i Danmark naturligvis også byde på en masse lokalt indhold, og derfor arbejder vi kontinuerligt på at indgå nye, lokale partnerskaber, der kan levere kvalitetsindhold til vores seere. Det indhold som Pixel.tv kan levere passer spot on til vores unge målgruppe, og det nye partnerskab understreger vores ambition om, at Pluto TV skal indholde alt det, seerne efterspørger af både lokalt og internationalt kvalitetsindhold.”

Ny live julekalender

På den nye kanal kan seerne også glæde sig til Pixel.tvs nye live julekalender, der går i luften den 1. december. I julekalenderen, der sendes live fra hjertet af København, vil der være fokus på spændende julegaver, som seerne har mulighed for at vinde, og hver dag vil der komme en ny gæst på besøg og dele deres julehistorier, gæster som seerne vil kende fra de klassiske eller sociale medier. Julekalenderen kan ses på kanalen hverdage mellem 16-17 og i weekenderne fra kl. 13-14.

Se Pixel.tvs nye tv-kanal gratis og uden krav registrering, den går i luften onsdag den 30. november og bliver kanal nr. 108 på Pluto TV.

Kilde: Pixel TV presse

I samme kategori

Back to top button