TV-Nyt

Phillip Faber vært for fælles morgensang på DR1 og P2

Nu kan du på DR1 og P2 være med til fælles morgensang for hele Danmark, når chefdirigent for DR Pigekoret, Phillip Faber, sætter sig foran klaverets tangenter og synger for på nogle af den danske sangskats klassikere.

Morgensangen vil på hverdage begynde klokken 9.05 og i weekenden klokken 10.03 og vil vare 10 minutter. Hver morgen vil der blive sunget to forskellige sange.

Phillip Faber glæder sig til at invitere danskere i alle aldre med til fælles morgensang i denne tid.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Når man nu er så isoleret, som mange af os er i øjeblikket, så kan man her tune ind og få 10 minutter, hvor man vil føle, at man er sammen med nogle om noget, og hvor man kan glemme katastrofetankerne i en kort stund. For selvom vi sidder i hver vores hytte, og man ikke kan høre eller se de mange andre, der synger med, så kan visheden om, at vi lige nu synger de samme kendte sange binde os sammen, siger Phillip Faber, der håber, at sangen vil give en følelse af fællesskab hos både seere og lyttere.

– Jeg oplever en opblomstring af fællessang og fællesskaber omkring sangen, og i en tid som denne, der er anderledes, bekymrende og vanskelig for mange, forstærkes behovet for at føle fællesskab, og den følelse vil vi gerne være med til at give de næste morgener, siger Phillip Faber.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button