TV produktnyt

Philips TV samarbejde med Georg Jensen – model på markedet nu

Philips TV har samarbejdet med Georg Jensen om den specialdesignede, prisvindende TV-model 9104, som nu sendes på det danske marked. Det danske designmærke har givet TV’et en elegant form i eksklusivt poleret stål. Formen lægger sig op ad traditionerne fra både Georg Jensen og Philips TV.

Georg Jensen er kendt for at give sine produkter et ikonisk og tidløst touch. Til Philips har firmaet skabt et nyt TV-design som medvirker til at skabe et stilfuldt hjem. TV’et har blankpolerede fødder med en spids form som tydligt signalerer den klassiske Georg Jensen-stil. Rammen er tynd og kombinerer en glanspoleret stålramme i bunden med tre sider i sort stål.

Philips 9104 er et tyndt Smart TV med 4K i 55”, som virker med Google Assistant. TV’et kommer med tresidet Ambilight; baggrundsbelysningen, som øger seeroplevelsen ved at projicere lys op på bagvæggen i farver, der matcher farverne på skærmen. TV’et har også Philips nyeste P5-billedprocessor, som reducerer støj samt øger skarphed og kontrast.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Philips TV og Georg Jensen – som startede i 1904 som sølvsmed og hurtigt blev et internationalt mærke – har begge en lang tradition for europæisk design af høj klasse. Samarbejdet om 9104 har i år udløst den prestigefulde designpris iF Design Awards.

TV’et sælges hos Elgiganten og Wupti.

Brug Pricerunner.dk til at finde de laveste dagspriser på tv

Kilde: Philips presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button