TV ModeloversigterTV produktnytBranche-Nyt

Philips 2017 TV – Modeloversigt

Philips har løftet sløret for deres 2017 modeller der blandt andet byder på deres anden OLED skærm. Læs mere om de nye modeller herunder.

Philips 2017 OLED topmodel 55POS9002

Philips 9002
Philips 9002

Topmodellen i 2017-serien er 55POS9002 – Philips’ andet 55” OLED-TV og den anden model med UHD Premium.

9002 – som har Android Smart TV – er forsynet med den nye P5-billedprocessor og baggrunds-belysningen Ambilight på tre sider, som, sammen med det perfekte OLED-sortniveau, skaber et helt nyt niveau for billedkvalitet på en TV-skærm.

Sortniveauet gør også, at OLED TV’et viser en mere præcis og levende farvepalette og 9002-modellen har et utroligt bredt farvespekter med wide colour gamut (99% DCI-P3 WCG).

P5-billedprocessoren supplerer ved bl.a. at have 25 % nye håndteringsfeatures og 25 % øget processorkraft. Når så den prisvindende Perfect Pixel Ultra HD Engine tilføjes, så er resultatet en forbedret ydelse inden for kerneområderne i billedkvalitet: Kildehåndtering, skarphed, farve og kontrast.

Kombinationen af 9002’s 750 Nit peak-light ydelse, wide colour gamut OLED-panelet og den nye P5-billedprocessor betyder også, at det er den anden model, som opfylder kravene til både UHD Premium-certificering og Philips’ krævende HDR Perfect-standard – for både HDR10- og HLG-indhold.

På design siden femhæver Philips deres brug af kvalitets-materialer som børstet aluminium i rammen. Den supertynde kabinet og de utroligt tynde dimensioner og tilpasningen af OLED-panelet i den ekstratynde, smalle ramme er andre kendetegn for Philips’ filosofi om et visuelt let design.

 

Philips 2017 TV 7000-serien

Philips 7502
Philips 7502

7000-seriens ultratynde UHD TV får en ny flagskibsmodel: 7502 i 49”, 55” og 65”. Det er den anden model med den nye high-end P5-billedprocessor wide colour gamut panel.

7502 opfylder med lethed Philips HDR Premium-standard for både HDR10- og HLG-indhold.

Der er Ambilight på tre sider, og det elegante, europæiske design omfatter bl.a. en mørk, børstet aluminiumsramme med en elegant, minimalistisk og åben fod i midten.

Philips har også integreret en slank visible sound-soundbar i det supertynde kabinet. Soundbaren leverer et bredt stereolydbillede med dyb bas og klar diskant takket være de unikke triple ring-højtalere på bagsiden og en kraftfuld 45 watt forstærker.

De øvrige modeller i 7000-serien omfatter 7272  i 49” og 55’ samt 7202 i 43”.

Begge modeller har Philips Pixel Precise Ultra HD-motor med Perfect Natural Motion og Micro Dimming Pro-teknologi.

Philips unikke Ambilight-teknologi sikrer, at alle modeller i 7000-serien giver en forrygende seeroplevelse. 7272 har Ambilight på tre sider, mens 7202 har det på to sider. Det europæiske design i høj klasse tilføjer en smal metalramme og den klassiske buede fod til disse to modeller. Alle modeller i 7000-serien har Android Smart TV.

Nærmere info om P5 billedprocessoren

P5 kommer med både nye features og forbedringer inden for fire af de fem områder, som processoren kontrollerer: Kildehåndtering, skarphed, farve og kontrast. Det femte område dækkes af de nuværende bevægelsesbilledmotor, Perfect Motion og baglysscanning – og de har i forvejen nogle af markedets bedste ydelser.

Meget af udviklingsarbejdet har handlet om at sikre et topresultat ved at systemet bearbejder et perfekt, korrigeret indhold fra kilden – ikke mindst i samspil med at der dukker mere og mere HDR-indhold op, ligesom skærmenes lysoutput øges.

P5-motoren indeholder bl.a. et nyt, avanceret DNR-system og en ny Mosquito Noise Reduction-funktion, som har øget evnen betragteligt til at dæmpe støj – vel at mærke uden at forringe billedet på skærmen; eksempelvis i form af sløring af detaljerne.

Et nyt Smart Bit Enhancement-system løfter 8-bit video til tæt på 14-bit-præcision i områder, hvor der opstår banding. Det giver en blødere tilpasning uden at der mistes detaljer i andre dele af billeder. Ydermere er MPEG-målingen forbedret, så signalkvaliteten registreres mere præcist.

Inden for skarphedsforbedring har P5-motoren et nyt Detail Meter, en ny Detail Enhancer plus et forbedret Sharpness Meter. Detail Enhancer opskalerer alle former for indhold så der kommer et skarpere Ultra HD-billede. Det gør, at billedet ser meget bedre ud bl.a. med finere linjer og øgede detaljer; og dermed får seeren en bedre dybde i billedet på skærmen.

P5-motoren har også en markant forbedring af kontrasten, hvilket skyldes tilføjelsen af Hybrid Log Gamma (HLG), et nyt system til øget kontrast samt reduktionsfeature til mørke og lyse områder plus forbedret HDR-opskalering.

Kombinationen af flere features og øget kraft gør, at den nyt P5-motor overgår præstationerne i den legendariske, prisvindende Perfect Pixel Ultra HD-motor, som stadig af rigtig mange opfattes som én af markedets bedste processorer.

Inden for farvehåndtering, så har P5-motoren et forbedret Gamut Mapping System.

Philips 2017 TV 6400-serien

Philips 6482
Philips 6482

2017-udgaven af 6400-serien har 6482, som topmodellen i 49’ og 55”. 6482 har en stribe features, du normalt kun finder i dyrere modeller. Eksempelvis Ambilight på tre sider og en høj lysstyrke via et wide colour gamut-panel plus 14-bit farvebehandling. Det gør at modellen opfylder kravene til Philips HDR Premium.

Uanset kilden, så står billedet superskarpt med naturlige, levende farver samt jævne bevægelser takket være Pixel Plus Ultra HD-motor med bl.a. Micro Dimming Pro.

Det europæiske design ses af det meget tynde kabinet med en elegant sølvramme samt en fremadrettet visible sound-soundbar.

6400-serien består også af 6432 i 49” og 55” og 6412 i 43”, 49”, 55” og 65”begge med Philips’ kraftfulde Pixel Plus Ultra HD-motor og Micro Dimming Pro, som giver et meget skarpt billede, levende og naturlige farver og jævne bevægelser.

Alle 6400 UHD-modeller fra 6482 og nedefter opfylder kravene til Philips HDR Plus for HDR10-indhold. 6412 har tillige Philips’ patenterede triple ring-teknologi, som giver en dyb bas og en klar diskant.

Både 6432 og 6412 har et meget tyndt design med en tynd ramme i stilfuldt sølv samt Ambilight på to sider. 6432 har Philips’ populære Pinch-fod, mens 6412 har en åben ramme og vuggefod.

Den sidste model i 2017-sortimentet er 6402, som er et 32” Full HD TV. Alle modeller i 6400-serien har Android Smart TV.

Kilde: Philips

I samme kategori

Back to top button