Branche-Nyt

Philips topmodel indenfor fladskærme koster 40.000

Philips_9800_no_standPhilips har Android baseret modeller på markedet nu. Alle er Ultra HD skærme baseret på Android og topmodellen har 4 vejs Ambilight.

Topmodellen hedder 65PUS9809 og den leveres udelukkende i 65″ udgave til en vejledende pris på 39.999,-

For de penge får du udover Ultra HD og som nævn Ambilight funktion til alle 4 sider af skærmen. Skærmen er  Android baseret og ifølge Philips udrustet med stor processorkraft.

Udover direkte adgang til indholdet på Google Play, så er der også adgang til Philips’ CloudTV:
– Cloud giver også adgang til spil og kan gemme sikkerhedskopier af data samt dele indhold via Dropbox – Cloud Explorer er navnet hér – med familie og venner. En app giver adgang til en oversigt over, hvad du har gemt i din personlige sky, og du får gratis fire GB lagerkapacitet med, fortæller salgsdirektør Henrik Kyhl.

Der er 1,6 GB lagerkapacitet indbygget og mulighed for at slutte en USB-hardisk til. Lagerkapaciteten gør det muligt at optage programmer. Du kan også se ét program og optage et andet.

Wi-Fi Miracast support gør det muligt at billedet fra computeren eller tabletten kan spejles på tv-skærmen, MultiRoom Wieving er en streaming-mulighed som giver dig frihed i hjemmet: Du kan eksempelvis forlade sofaen og se resten af programmet eller optagelsen på tv’et i soveværelset eller et andet fjernsyn i hjemmet.

Der er naturligvis også adgang til mail, Facebook, Skype og Twitter på skærmen, mens du ser tv, og to personer kan samtidig game på skærmen.

Micro Dimming Premium og Bright Pro er de to teknologier, der skal sikre flot kontrast med det dyb sort og klar hvid gengivelse.

De indbyggede højtalere suppleres helt unikt med en trådløs subwoofer, der kan placeres ude af syne, og der er mulighed for virtual surroundlyd.

Det er værd at notere sig at skærmen ikke understøtter Netflix 4K og HEVC dekodning, hvilket man sige er et stort minus prisen taget i betragtning. Samtlige Philips UHD TV mangler i øvrigt den mulighed.

Philips 65PUS9809: Vejledende udsalgspris 39.999 kroner.

Tjek dagsprisen hos hifipriser.dk

Tjek PriceRunner for aktuel pris

Hvis du gerne vil nøjes med at betale lidt mindre så rummer modellen 9109 mange af de samme features som topmodellen 9809. Desuden findes 9109 i to skærmstørrelser.
Det skal også bemærkes, at 9000-serien har de første fjernsyn, som understøtter Spotify Connect, så du kan streame musik fra din smartphone eller tablet direkte til fjernsynets højtalere.

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button