TV produktnyt

Philips satser på trådløs lyd med DTS Play-Fi

Philips OLED805 bliver det første produkt fra TP Vision med mulighed for trådløs multirumslyd via DTS Play-Fi. Det kommer på markedet i juli og resten af året rulles DTS Play-Fi ud i en lang række TV og audioprodukter med Philips-logoet på.

DTS Play-Fi er en app-baseret platform, som gør det muligt at koble produkter sammen på tværs af mærker, så du får et trådløst system i hjemmet til at spille musik og radio: Tommelfingerreglen er, at op til 32 enheder kan forbindes – hvoraf de 16 kan spille det samme nummer – og der er otte forskellige mennesker, som kan bruge systemet samtidig.

Philips OLED805 bliver også den første model med DTS Play-Fi fra en førende TV-producent, og TP Vision bebuder, at ud over Philips Android TV vil løsningen også blive bygget ind i soundbars og højtalere:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Den nye mulighed for at lade TV’et indgå i hjemmets musiksystem vil også række bagud, idet vi i 2. halvår kommer med en firmwareopdatering til Philips Android TV fra 2019 og frem, fortæller Nordic Business Manager Jan Hollendsted fra TP Vision, som står bag Philips’ TV- og audioprodukter.

Lyden er i topkvalitet: Hi-Res Audio, og DTS Play-Fi kører i et lukket netværk, så du eksempelvis kan streame musik fra din smartphone eller lyden fra dit TV rundt i huset.

Enten så alle festdeltagere får den samme musik eller lad musikken følge dig fra rum til rum. Den spændende fodboldkamp i TV kan du lydmæssigt også tage med dig til et andet rum i kaffe- eller tissepausen.

Du kan også betjene systemet med tale via Alexa og Siri. Hvis du kobler flere trådløse højtalere sammen kan du få stereolyd eller 5.1 surroundlyd.

Kilde: Philips pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button