TV produktnyt

Philips OLED+935 – 65, 55 og 48″ modeller på vej på markedet

Philips har præsenteret ny OLED model. Det er OLED+935 modellen med størrelserne 65, 55 og 48″. 55” og 65” kommer her i september og i oktober kommer 48”-udgaven.

Vejledende udsalgspriser: 65” 26.999 kr., 55” 20.999 kr. og 48” 17.999 kr.

Philips satser i år på deres egenudviklede brug af kunstig intelligens, AI. På OLED+935 tilføjes en ekstra AI-chip til 4. generation af processoren P5.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den ekstra processorkraft bruges til at tilføje nye funktioner.

AI-funktionen analyserer bl.a. millioner af TV-klip, som Philips TV’s udviklere har samlet i en unik database bygget op over de seneste 30 år.

AI-softwaren nøjes ikke med at forbedre de fem elementer, som indgår i billedkvalitet (kilde, farve, kontrast, bevægelse og skarphed), men sørger også for en bedre balance mellem de fem. Og dét giver et TV-billede, som er meget mere realistisk og naturligt og dermed distancerer sig positivt fra et normalt TV-billede.
AI-systemet arbejder bl.a. med nyhederne AI Machine Learn Sharpness, et forbedret AI Smart Bit Enhancement-system og en forbedret udgave af funktionen Perfect Natural Reality (PNR).

Nyheden Intelligent Dual Engine tilfører ekstra processorkraft til en unik non-burn in-teknik: Ved at overvåge 32.400 zoner i billedet finder den eksempelvis logoer fra TV-stationer og ændrer lysstyrken, så det ikke brænder fast. Vel at mærke uden at lysstyrken ændres andre steder i billedet.
Løsningen fjerner risikoen for fastbrænding i 95% af tilfældene, hvor der bruges foto, logoer eller gaming-indhold.

OLED+935 fortsætter traditionen fra Philips TV ved at være ét af de få TV, som understøtter alle de fire førende HDR-formater.

Det dækker over HLG, HDR10 og HDR10+ kilder, samt Dolby Vision encoded dynamic HDR-indhold; hér anvendes Dolby Bright mode. Ovenikøbet sørger den nye P5 AI+ processor for, at HDR forbedres, loves der.

Lyden opgraderet

Philips TV er det første topmærke inden for TV, som har indbygget DTS Play-Fi, som gør det muligt at bruge TV’et sammen med multirumshøjtalere.

OLED+ 935 er det første Philips TV, som både har Dolby Atmos Elevation-drivers og Bowers & Wilkins’ unikke centrale Tweeter-on-Top; alle fordelt på separate højtalere. Skærmen er med en elegant metalarm fæstnet til foden, der rummer lydsystemet med den karakteristiske tweeter pegende fremad i top. TV’et kan også hænges op på væggen.

Som det er tilfældet med de legendariske topmodeller i højtalere, så frakobler Tweeter-on-Top tweeteren fra de større drivere og sikrer dermed, at kabinettet ikke skaber svingninger.

Det stive kabinet er af glasfiberforstærket ABS, som er yderligere styrket af ribbesektioner for at forhindre uønsket resonans. Og kabinettet er sat fast ved hjælp af en stiv metalplade for yderligere at forbedre ydeevnen.

Philips OLED 935 centerhoejtaler

OLED+935 har ti drivere i en 3.1.2-opsætning, inklusiv tre 19 mm titanium-dome tweeters, som rækker fremad i midten og de to sider. Alle tre diskanthøjtalere giver høj ydevene ved at de i Tweeter-on-Top er monteret i et stift, kromkabinet – og sammen med centerdriveren giver de en helt ny centerkanal.

Tweeter-grillens åbne, akustiske design kendes fra Bowers & Wilkins legendariske 800 Series Diamond.
Diskanthøjtalerne suppleres af fire 50 mm centerdrivere: to i midten og en i hver side. OLED+935 har også 50 mm opadrettet Dolby Atmos Elevation-tvillingeenheder monteret på toppen af kabinettet for at give ekstra god lyd til film, spil og sport.

Bassen fylder rummet takket være en ny 100 x 65 mm subwoofer, som er placeret på bagsiden af kabinettet og benytter Flowport-teknologien, som er udviklet af Bowers & Wilkins til firmaets vigtigste højtalere.

Og kræver lytteren eller rummet det, kan der sættes mere skub i subwooferen.

OLED+935 vil automatisk genkende Dolby Atmos-indhold, så resultatet er optimalt. Indhold uden Dolby Atmos får også et pift ved at benytte funktionen Movie.

Fokus på kvalitetsmaterialer

Beklædning på forsiden af højtalerkabinettet er særligt udvalgt stof fra danske Kvadrat, som lader lyden passere uhindret, og en helt ny metal micromesh-konstruktion er brugt på den øverste side af kabinettet, så Dolby Atmos-effekten yderligere forstærkes.

Topmodellen har også fået en ny fjernbetjening med elegante, baggrundsbelyste taster. Samt metalfinish, suppleret med bæredygtigt læder fra skotske Muirhead på siderne og bagsiden.

Ambilight på alle fire sider

Philips’ unikke baggrundsbelysningen Ambilight er på alle fire sider, så den i kombination med det flotte TV-billede og den ultratynde ramme skaber en forrygende seeroplevelse, når farver, der matcher skærmens, kastes op på bagvæggen. Philips TV har også tilføjet en ny wellness-funktion til Ambilight, hvor solopgangseffekten er suppleret med en dvaletilstand.

OLED+935 er også et Smart-TV med Android TV version 9 (Pie) med en lang liste af apps. Den interne hukommelse  er på 3 GB.

Kilde: Philips presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button