Branche-Nyt

Philips microanlæg i retro look

Retro er in i mange sammenhænge i alt fra boligindretning til danske middagsretter og smørrebrød. Philips’ nye microanlæg med stereolyd forener fortiden og nutiden:

BTB4800 i et tykt trækabinet med en solid aluminiumsknap til styrkekontrol giver minder om dengang i 1960’erne og 1970’erne, hvor enhver rask dreng havde et stereoanlæg på værelset – så for nogle lidt ældre vil det være et kærligt flashback, og for yngre et spændende, eksotisk bud på et handy musikanlæg.

– Bag retro-looket gemmer sig et helt opdateret musikanlæg med mulighed for at streame musik trådløst fra eksempelvis smartphonen eller tabletten via Bluetooth, der er DAB+ og FM-radio med 20 faste stationer og FM-antenne, indbygget cd-afspiller, usb-stik til afspilning af eksempelvis MP3- og WMA-musikfiler samt audio in, så stort set enhver enhed kan kobles til anlægget, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Den indbyggede højtaler leverer lyd i 30 watt RMS, og den gode bas kommer fra »The Bass Reflex Speaker System«, som giver en dybere bas og modvirker forvrængning af lyden.

– Lyden er vigtig og god, men det er i høj grad også et design, der passer ind i ethvert rum i hjemmet eller på kontoret. Anlægget kan »gemmes« på en hylde, men også stå fremme som et visuelt, smukt fixpunkt i rummet, bemærker John Bundgaard.

På forsiden er der et klart display, som eksempelvis viser informationer om musikken, der spilles, kilden og klokken.

Philips BTB4800 vejledende udsalgspris: 1.799 kroner

Kilde: Philips presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button