Branche-Nyt

Philips microanlæg i retro look

Retro er in i mange sammenhænge i alt fra boligindretning til danske middagsretter og smørrebrød. Philips’ nye microanlæg med stereolyd forener fortiden og nutiden:

BTB4800 i et tykt trækabinet med en solid aluminiumsknap til styrkekontrol giver minder om dengang i 1960’erne og 1970’erne, hvor enhver rask dreng havde et stereoanlæg på værelset – så for nogle lidt ældre vil det være et kærligt flashback, og for yngre et spændende, eksotisk bud på et handy musikanlæg.

– Bag retro-looket gemmer sig et helt opdateret musikanlæg med mulighed for at streame musik trådløst fra eksempelvis smartphonen eller tabletten via Bluetooth, der er DAB+ og FM-radio med 20 faste stationer og FM-antenne, indbygget cd-afspiller, usb-stik til afspilning af eksempelvis MP3- og WMA-musikfiler samt audio in, så stort set enhver enhed kan kobles til anlægget, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den indbyggede højtaler leverer lyd i 30 watt RMS, og den gode bas kommer fra »The Bass Reflex Speaker System«, som giver en dybere bas og modvirker forvrængning af lyden.

– Lyden er vigtig og god, men det er i høj grad også et design, der passer ind i ethvert rum i hjemmet eller på kontoret. Anlægget kan »gemmes« på en hylde, men også stå fremme som et visuelt, smukt fixpunkt i rummet, bemærker John Bundgaard.

På forsiden er der et klart display, som eksempelvis viser informationer om musikken, der spilles, kilden og klokken.

Philips BTB4800 vejledende udsalgspris: 1.799 kroner

Kilde: Philips presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button