Branche-Nyt

Philips laver EM lysshow på Ambilight TV

Danmark ambilightHvis du er fodboldinteresseret og ejer af et Philips Ambilight TV, vil du få mulighed for at få en helt ny og spændende oplevelse under de kommende kampe:

– Vi ved, at fodboldfans er meget dedikerede: Via en app kan du vælge dit holds flag og få dit holds farver til at danse på væggen bag dit tv; eksempelvis når dit hold scorer et mål, fortæller produktspecialist Mads Neumann fra TP Vision, som står bag Philips TV.

Den gratis Ambilight TV-app virker både med Android og iOS smartphones og tablets og er kompatibel med Philips Ambilight Smart TV fra 2012 og nyere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er flere features i app’en som giver dig en mere intens sofaoplevelse: Indstillingen Cheer Mode skaber en dramatisk atmosfære, når du forbinder Ambilight-effekten med dine følelsesmæssige reaktioner på spillet på banen.

Du kan gå »i kamp« med dommeren og selv uddele røde og gule kort til de spillere, du synes fortjener dem. Og når kampen er forbi – og dit hold naturligvis har vundet! – kan du fejre sejren med et festfyrværkeri!

App’en virker med iOS 6.0 eller nyere og Android 4.0.3 eller nyere. Du kan gratis hente Ambilight TV-app’en her:
http://www.philips.dk/c-m-so/tv/p/ambilight-tv-app

Kombinationen af Philips Ambilight TV, UHD og fodbold er perfekt: Du får et fremragende, skarpt og detaljeret billede på skærmen – selv når spillere og bold bevæger sig med stor fart. Og du vil bogstaveligt talt være i stand til at se græsset gro …

Se hvordan det virker:Wave your flag with Philips AmbiLux and the Ambilight TV app
Wave your flag with Philips AmbiLux and the Ambilight TV app


 

I samme kategori

Back to top button