TV produktnytBranche-Nyt

Philips lancerer OLED TV med Ambilight

Philips OLED IFA 2016
Philips præsenterer deres OLED nyhed på IFA 2016

Philips har verdens første OLED TV med Ambilight med på IFA i Berlin. Philips mål var ikke bare at komme med et OLED TV, de ville lave et Philips OLED TV og så er det naturligt at koble Philips Ambilight teknologi med OLED.

Philips OLED 901F
Philips OLED 901F

OLED TV’et bliver naturligvis den absolutte topmodel fra Philips og har fået modelnavnet 901F.

Skærmen understøtter Ultra HD opløsning med HDR og på softwaresiden benytter den som Philips TV generelt Android TV.

Skærmen leverer 540Nit lysoutput, Wide Color Gamut og Perfect Pixel Ultra HD.

Her nærmere info fra Philips pressemeddelelse om skærmens muligheder:

Perfect Pixel Ultra HD-motoren rummer processorkraft til at håndtere fire milliarder pixels, så det er muligt hele tiden at overvåge og justeres hvert enkelt pixels skarphed og lysstyrke, så detaljerne træder tydeligere frem. Processoren har også en Ultra Resolution-feature, som konverterer et hvilket som helst indhold til et skarpere og mere raffineret Ultra HD-billede.

Kontrasten øges takket være Perfect Contrast-systemet, som sammen med Philips’ Micro Dimming Perfect-teknologi sikrer at billedkontrasten er optimal.

Farvegengivelsen er også formidabel takket være OLED-panelets Wide Color Gamut og Philips’ Perfect Color-system, som omfatter 17-bit farve booster og avanceret farvehåndtering. Resultatet er en præcis gengivelse af flere end 2.250 billioner farver på en levende måde – inklusiv gengivelse af naturlige hudtoner samt skarpere og renere hvid.

Skarpheden af motiver i bevægelse sætter også en ny standard på grund af OLED-panels hurtighed og Philips’ Perfect Natural Motion, som beregner fire milliarder pixel med en præcision, der gør, at selv et UHD-billede med lynhurtige bevægelser gengives flydende og naturligt i en utrolig skarphed.

Philips_OLED_901F_hoejtalerIndbygget 6.1-lydsystem
901F’s indeholder også et højkvalitets 6.1-lydsystem med 30W. Der er seks fremadrettede fronthøjtalere, som er anbragt i en tynd aluminium soundbar, som er indbygget. De sørger for en detaljerig og tydelig gengivelse af mellemtoner og diskant, mens en bagudvendt Triple Ring-bashøjtaler sørger for den helt rigtige basgengivelse.

Philips 55POS901F OLED TV kommer på markedet til Q4 med en forventet vejledende udsalgspris på 29.999 kroner.

 

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close