Branche-NytLyd produktnyt

Philips klar med 3 nye kække bud på trådløse bluetooth højtalere

Philips 3 bluetooth hojtalereMusik på farten er noget, rigtig mange holder af – og Philips har tre kække produkter, som gør det sjovere:

– Danskerne er begejstrede for Bluetooth-højtalere til at tage med på farten: Den nye serie EverPlay har tre udgaver i fikst design med en rigtig god lyd, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Én af de fikse detaljer er, at bæreremmen også har usb-stik til hurtig opladning. Den ene af de tre udgaver passer perfekt i en dametaske, mens de to andre er lidt større, så de ligger godt i en hånd.

Fælles for dem er, at de er robuste og beklædt med specialstof i livlige farver, som kan tåle regn og kan vaskes af med en våd klud, ligesom det ikke er modtageligt for ridser.

– Den trådløse forbindelse er særdeles stabil, så du ikke pludselig mister den midt i et musiknummer. Ydermere har den ekstra fleksibilitet, idet Bluetooth-rækkevidden er øget fra standardens 10 meter til 30 meter. Du kan også blot ved at trykke på en knap se, hvor meget strøm der er tilbage, så du kan nå at lade op via hurtigopladeren, fremhæver John Bundgaard.

Den hurtige oplader i BT6900 og BT7900 sørger for, at de første 75 % af batteriets kapacitet er nået på fem minutter.

EverPlay er ikke alene til at tage med på farten: Designet passer også godt ind i hjemmet, hvor du kan tage musikken med dig rundt – og de op til 30 meters rækkevide giver ekstra fleksibilitet.

EverPlay BT3900 er 166x86x24 millimeter og findes i sort, grøn, hvid og tranebærfarvet. Der er op til otte timers spilletid. 4 watt.

EverPlay BT6900 er 161x71x71 millimeter og findes i sort, tranebær og grøn-blå. Der er op til ti timers spilletid. 10 watt.

EverPlay BT7900 er 201x72x72 millimeter og findes i sort, tranebær og grøn-blå. Der er op til ti timers spilletid. 14 watt.

Vejledende udsalgspriser:

EverPlay BT3900: 499 kroner.

EverPlay BT6900: 799 kroner.

EverPlay BT7900: 999 kroner.

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button