Lyd produktnyt

Philips, Georg Jensen og Kvadrat i bluetooth højtaler samarbejde

Philips og de danske firmaer designvirksomheden Georg Jensen og tekstilproducenten Kvadrat er gået sammen om at forene ekspertiserne i nogle helt nye, anderledes og elegante bluetooth højtaler.

Højtaleren findes i to udgaver, hvor den ene eksempelvis kan spille i seks timer på en opladning, mens den anden klarer den lange fest på 20 timer.

Toppladen er i poleret stål og resten er beklædt med højtalerstof i uldblanding, der lader lyden trænge uhindret igennem. Du lader nemt op med usb-stikket og den store model har endda også indbygget power bank, så du kan holde din telefon med strøm selv om du er langt fra stikontakten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Og apropos telefon, så er der indbygget mikrofon, så du via højtaleren kan lave håndfrie opkald. Rækkevidden på Bluetooth er op til 20 meter. Et ekstra raffinement er, at har du to Georg Jensen-højtalere kan du parre dem og få stereolyd.

Udover de to højtalere så er der også en Powerbank i samme designudtryk.

Priser

Designer Jesper Su Rosenmeier fra Georg Jensen A/S siger: – Det er to verdener der mødes, hvor vi sparrer og lærer af hinanden – og hiver det bedste frem fra begge verdener.

Philips er kendt for høj kvalitet og et stilrent, europæisk design – ikke mindst når det gælder TV, hvor der også er lavet en model med design af Georg Jensen. Derfor er der logik i at udvide samarbejdet, og som det i forvejen er tilfældet på bl.a. soundbarer og hovedtelefoner leverer Kvadrat, som er kendt for design og kvalitet i top, den lækre stofbeklædning.

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button