Branche-NytTV produktnyt

Philips fremskynder 65″ variant af populær OLED TV prisvinder

Philips 9002
Philips 9002

Philips’ EISA-vinder, 9002 OLED, kommer i starten af næste år også i en udgave på 65”. Og som i udgaven på 55” har den Philips’ nye P5-billedprocessor, Android-TV, tresidet Ambilight og UHD Premium

– 55” har været så populær hos forbrugerne, at vi i perioder har haft op til halvdelen af markedet i dele af Norden. Og den store succes gør, at vi nu fremskynder lanceringen af en 65”, fortæller Henrik Kyhl, som er administrerende direktør for Philips TV Nordic.

Philips’ nyeste OLED på markedet, 55POS9002, blev i august kåret til »Best Buy OLED TV« af EISA (European Imaging and Sound Association). Storebroderen på 65” vil være i butikkerne i januar.

65” har, ligesom udgaven på 55”, Philips nye P5-billedprocessor, som tilføjer 25 % flere processorfeatures og 25 % øget processorkraft sammenlignet med den prisvindende forgænger Perfect Pixel Ultra HD-processor. P5 har kraft nok til at håndtere de enorme mængder data, som Ultra HD- og 4K-billeder leverer, ligesom den korrigerer for støj og andre fejl i billedet. Resultatet er en synlig forbedring af skarphed, farve, kontrast og motiver i bevægelsen – uanset kilden.

At sort-niveauet er så godt, gør det også muligt, at gengive en mere præcis og levende farvepallet (wide color gamut 99% DCI-P3 WCG.)

Kombinationen af 9002’s høje lysniveau (peak white output på 900 nits), den brede farveskala og den nye P5-billedprocessor gør, at modellen både er UHD Premium-certificeret og lever op til Philips’ høje HDR Perfect-standard – både for HDR10- og HLG-indhold.

9002 er designet i børstet aluminium med en central fod. Den tynde ramme giver TV’et en visuel lethed, som er en del af Philips’ designfilosofi.

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button