Branche-NytLyd produktnyt

Philips Audio kommer med ny noise-cancelling hovedtelefon

Philips lover fremragende audioydelse, noise-cancelling, komfort, design og konstruktion i høj kvalitet i deres nye noise-cancelling hovedtelefon Philips PH805.

PH805 hovedtelefonens Advanced Digital ANC-hybridteknologi anvender fire ECM-mikrofoner: To feed-back-mikrofoner inden i ørekoppen og to feed-forward uden på ørekoppen – som gør, at det er muligt at dæmpelyden op 27dB så 95 % baggrundsstøjen elimineres.

Gadestøj, baggrundslyde, transportstøj eller menneskestemmer bliver alle reduceret markant eller helt fjernet. Ørekopperne har bl.a. ergonomiske ørepuder i blødt skum, som yderligere er med til passivt at dæmpe støjen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Denne kombination af aktiv og passiv støjdæmpning fjerner uønsket støj fra omgivelserne, så brugeren får en støjfri nydelse.

Ørekopperne har også både nemt betjente knapper og touchkontrol – ved at swipe op og ned på den højre ørekop kan du styre styrke og stemmestyringen, mens en enkelt berøring kan aktivere eller deaktivere ANC-funktionen eller slå Awareness Mode til, hvis du vil have mere af lyden fra verden omkring dig ind i ørene, samtidig med at musikken fortsætter med at spille.

Med knapperne kan du vælge mellem play, pause, spol fremad eller foretage et opkald.

Lyden fra Philips PH805 lover man er fremragende takket være to store, højkvalitets 40 mm neodymium højtalere, som leverer high resolution-lyd med en HRA-akkrediteret båndbredde fra 5Hz til 40KHZ. Det gør, at brugeren kan nyde musikken præcist som musikerne forestillede sig den, da de indspillede nummeret.

Trods den høje kvalitet og de mange features, så er PH805 én af de letteste modeller på markedet inden for over-ear trådløs ANC med en vægt på blot 235 gram. En unik, smart foldefunktion gør, at hovedtelefonen kan foldes kompakt eller fladt, så den er perfekt som ledsager på rejsen eller hvis den skal pakkes ned.

30 timers musik

Bluetooth 5.0 giver mulighed for trådløst at lytte til yndlingsmusikken; uanset om den ligger på en smartphone, tablet eller bærbar computer. Og i høj lyd kvalitet og fri for generende kabler.

Levetiden for en batteriopladning er imponerende 30 timer – mere end nok til selv den længste rejse. I øvrigt er der hurtigopladning, så du undervejs ved blot fem minutters opladning kan sikre yderligere to timers spilletid!

PH805 har et par ekstra, smarte muligheder: Du kan vælge at slutte til via et kabel eller anvende det medfølgende audiokabel, så du kan bruge hovedtelefonen uden at bruge af batterikraften – og til at slutte hovedtelefonen til flyselskabets underholdningssystem.

Alt i alt betyder det bedre musik med mindre generende støj, øget komfort og med fuld bevægelsesfrihed i et attraktivt, kompakt design.

  • PH805 leverer fremragende audioydelse inden for midtersegmentet af over-ear trådløs ANC-hovedtelefoner.
  • Advanced Digital ANC-teknologi gør, at PH805 kan præstere en enorm reduktion på 27db, som fjerner over 95 % af baggrundsstøjen.
  • Nem at betjene takket være touchstyring, fysiske knapper og stemmestyring.
  • Den smarte måde PH805 foldes på, gør, at det er én af de letteste modeller i kategorien      over-ear trådløs ANC.
  • Vejer blot 235 gram.
  • 40 mm højtalere i høj kvalitet leverer HRA-lyd.
Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button