Branche-Nyt

Philips Ambilight laver Dannebrog lys

Er du én af de rigtig mange tusinde danskere, som har et Philips TV med baggrunds-belysningen Ambilight, så kan du hente den gratis app »Wave Your Flag« til både iOS og Android: Den gør det muligt at projicere alle slutrundens 32 flag op på væggen bag TV’et.Og skulle du have eksempelvis kroatiske gæster, kan du sende begge landes flag op på bagvæggen.

Vil du fejre en dansk scoring, så kan du aktivere et farvestrålende fyrværkeri eller en stadionbølge. Er du ikke enig i dommerens afgørelser, kan du også selv tildele straffespark og uddele gule og røde kort, som omsættes til farver på væggen.

Det hele styres fra en smartphone eller tablet, hvor du vælger flaget og så blot skal trykke på knappen Kick Off for at sætte spillet i gang i stuen. Og aktiverer du mikrofonen i smartphone eller tablet, så kan stuens jubelbrøl intensivere Ambilight-lysshowet, så stemningen yderligere sættes i vejret!

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

En ekstra bonus er, at når den interaktive knap er aktiveret, så vil skærmen på din smartphone eller tablet efterligne Ambilight-effekten.

Det skal tilføjes, at alle Philips TV fra årgang 2018 har en indbygget flagmenu under Ambilight-indstillingerne.

Kilde: Philips presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button