Streamingnyt

Paramount+ nyheder i maj 2020

Paramount+ tilføjer nye titler til deres streamingudbud hver måned. I maj er actionbraget Gemini Man med er Will Smith og komedien An Ideal Home med Paul Rudd blandt premierefilmene. Og du kan også se en række Tom Cruise action film.

Paramount+ er streamingindhold, der er en del af udbuddet i over 500.000 danske husstande gennem YouSee  og Canal Digital.

Filtrér oversigten

fredag 1. maj
Paramount
p 3
1 maj 2020
00:00

Life Itself
Film Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

”Life Itself” er en hyldest til livet fyldt med komplikationer og kærlighed og til den uforudsigelighed, der får altafgørende betydning. Vi følger parret Will (Oscar Isaac) og Abby (Olivia Wilde), der bliver kærester i college, bliver gift og forbereder sig til at bringe deres første barn til verden. Deres livshistorie er forbundet til historien om Dylan (Olivia Cooke), en ung kvinde med problemer, der leder efter en vej ud af sin smerte, Irwin (Mandy Patinkin), der må opdrage sit barnebarn i en usikker verden og til Mr. Saccione (Antonio Banderas), en velhavende plantageejer i Spanien, hans medarbejder Javier og hans familie, konen Isabelle og sønnen Rodrigo. Med en handling der udspiller sig i de tætbefolkede gader på Manhattan og de solrige olivenplantager i Spanien sætter ’Life Itself’ spørgsmålstegn ved vores forestillinger om lykke og uheld, om triumf og tragedie og i sidste ende om selve livet.

Paramount
p 2
1 maj 2020
00:00

An Ideal Home
Film Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Det festlige homo-par bestående af Paul (Paul Rudd) og kendis-kokken Erasmus (Steve Coogan), småskændes konstant, men deres succesfulde TV-show om madlavning forhindrer dem i at slå op. Sammen lever de et ekstravagant og udskejende liv, men deres tilværelse bliver vendt på hovedet, da Erasmus en dag bliver konfronteret af det barnebarn, han ikke vidste, han havde. En virkelig komisk, hjertevarm historie om den moderne familie, kærlighed og madlavning.

mandag 4. maj
Paramount
p 4
4 maj 2020
00:00

War of the Worlds
Film Scifi
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Denne moderne sci-fi genfortælling af H.G.Wells skelsættende klassiker viser den ekstreme kamp for menneskelighedens overlevelse gennem en amerikansk familie, som forsøger at overleve den. En genindspilning af science fiction klassikeren WAR OF THE WORLDS fra 1953

fredag 8. maj
Paramount
p 8
8 maj 2020
00:00
Læs omtale

Den 8. maj får den længe ventede serie ‘Awkwafina is Nora from Queens’ dansk premiere på streamingtjenesten Paramount+. Serien er produceret af den amerikansk-kinesiske rapper og Golden Globe-vinder Nora Lum, bedre kendt som Awkwafina, der også indtager hovedrollen.

Det er ikke altid lige let at navigere i sit voksenliv. Især ikke hvis man er en ung, kaotisk kvinde midt i en kvartlivskrise.

Den nye komedieserie ‘Awkwafina is Nora from Queens’ handler om hovedpersonen Awkwafinas vej gennem tilværelsen i New York-forstaden Flushing i Queens, hvor hun bor med sin far (B.D. Wong fra ‘Jurassic Park’-filmene), sin bedstemor (Lori Tan Chinn fra ‘Orange is the New Black’) og sin noget mere succesfulde fætter (Bowen Yang fra ‘Saturday Night Live’).

Serien er produceret af den amerikansk-kinesiske rapper og Golden Globe-vinder Nora Lum, bedre kendt som Awkwafina. Historien tager udgangspunkt i hendes egen opvækst og udfordringerne ved at vokse op som millennial i en amerikansk-kinesisk familie.

Serien, der består af 10 episoder af ca. 20 minutters varighed, får dansk premiere på streamingtjenesten Paramount+ fredag den 8. maj. 

Fremadstormende stjerneskud er både foran og bag kameraet

I løbet af sæsonen kommer vi vidt omkring i Awkwafinas liv. I første afsnit følger vi hendes første spæde skridt mod økonomisk uafhængighed, hvor hun forsøger sig med et par forskellige jobs, så hun kan få råd til at flytte hjemmefra.

Senere i sæsonen er vi bl.a. med hende og hendes kinesiske bedstemor på tur til Atlantic City, som ender helt galt. Nora vinder i blackjack, men kun fordi hun tæller kort, og bedstemoren og hendes kinesiske venner kommer op at toppes med en gruppe koreanske kvinder om adgang til strøm.

Kvinden bag serien, Awkwafina, er et af Hollywoods hotteste navne lige nu, og hun har haft særdeles travlt de seneste år som både komiker, rapper og skuespiller. Hun er bl.a. kendt for sine roller i film som ‘Crazy Rich Asians’, ‘Jumanji: The Next Level’ og ‘The Farewell’. Sidstnævnte indbragte hende en Golden Globe, og nu kan hun så også skrive sitcom-producent på sit CV.

Fakta om serien: 

  • Serien havde premiere på Comedy Central i USA i januar 2020 og får dansk premiere på Paramount+ fredag den 8. maj. 
  • Hvert afsnit varer ca. 20 minutter, og der er 10 episoder i første sæson. 
  • Executive producers på serien er Nora Lum (Awkwafina), Karey Dornetto, Lucia Aniello, Teresa Hsiao, Peter Principato og Itay Reiss fra ‘Artists First’. Sarah Babineau og Rachel Olson er Executives in Charge of Production for Comedy Central.
  • Serien er primært instrueret af kvindelige instruktører, herunder Lucia Aniello (’Broad City’), Jamie Babbit (’But I’m a Cheerleader’), og den Emmy-nominerede skuespiller og instruktør Natasha Lyonne.  

Streamingtjenesten Paramount+ er tilgængelig for danske kunder hos YouSee og Canal Digital. Paramount+ giver adgang til premierefilm fra Paramount Pictures, filmklassikere og tv-programmer fra de Viacom-ejede kanaler.

søndag 10. maj
Paramount
p 1
10 maj 2020
00:00
Læs omtale

Efter at have brugt det meste at sit liv på at udforske junglen med sine forældre, kunne intet forberede Dora (Isabela Moner) på hendes største udfordring – High school. Da hendes forældre forsvinder i deres søgen på den gyldne by, må Dora skride til handling og lede en gruppe uforberedte high school-elever for at redde dem. Gør dig klar til en højrisikabel mission, når Dora og hendes nye venner navigerer gennem junglen, løber fra skattejægere og løser gamle gåder for at afdække mysteriet bag den sagnomspundne by!

mandag 11. maj
Paramount
p 5
11 maj 2020
00:00

Jack Reacher
Film Action
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

En mordefterforsker graver dybere i en sag, der involverer en militærtrænet snigskytte, som har skudt fem tilfældige personer

mandag 18. maj
Paramount
p 6
18 maj 2020
00:00

Collateral
Film Action
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

En taxichauffør bliver holdt som gidsel af en lejemorder, der kører rundt fra job til job en nat i L.A. Han må finde en måde at redde sig selv og det sidste offer på

søndag 24. maj
Paramount
p
24 maj 2020
00:00

Gemeni Man
Film Action
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Will Smith er stjernen i actionbraget Gemini Man, der er instrueret af den Oscarvindende instruktør Ang Lee. En pensioneret lejemorder, Henry Brogan (Smith), tvinges på flugt og jages af den ultimative modstander – en yngre klon af sig selv. Gemini Man er spækket med kampscener og banebrydende visuelle effekter og viser vejen for fremtidens actionfilm

mandag 25. maj
Paramount
p 7
25 maj 2020
00:00

Minority Report
Film Action
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

I fremtiden vil kriminelle blive fanget før forbrydelserne bliver begået, men en officer i specialenheden bliver anklaget for en sådan forbrydelse og han vil gøre alt for at bevise sin uskyld

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button