TV-Nyt

Paramount Network vil bruge danske karantæne-historier til ny global tv-serie

Tv-kanalen Paramount Network opfordrer nu danskerne til at indsende videoer fra deres hverdag under corona-krisen, som kan blive del af en ny tv-serie med titlen Balcony Stories. Serien sendes i mere end 100 lande og vil fremhæve nogle af de mere håbefulde og kreative sider af karantæne-livet fra menneskers hjem over hele kloden. Første afsnit sendes allerede i dag onsdag den 22. april på Paramount Network i Danmark.

Coronavirussen har ramt hele verden hårdt og betyder, at mennesker overalt på kloden tilbringer langt mere tid i hjemmet end normalt. Men karantæne-livet har heldigvis ikke kvalt menneskers lyst til at skabe glæde og være kreative, og i de seneste uger har vi set eksempler på alt fra virtuelle dansefester og fjernkoncerter til fællessang og musik fra storbyernes balkoner.

Disse historier bliver nu samlet i en helt ny tv-serie fra Paramount Network med titlen Balcony Stories. Serien byder inden for i hjemmene hos mennesker fra hele verden, der med egne optagelser fortæller deres bedste, mest håbefulde og mest kreative karantæne-historier. Første episode sendes onsdag den 22. april på Paramount Network

“I de seneste svære måneder har vi også oplevet eksempler på, at vores øjne er blevet åbnet, og at vores fantasi, humor og skjulte talenter er blevet sat fri. Ved at dele de sjove men også dybfølte øjeblikke fra menneskers hverdag over hele verden kan vi være med til at vise, at vi stadig er sammen i et fællesskab,” siger Raffaele Annecchino, øverste chef for ViacomCBS Networks EMEAA, der står bag Paramount Network.

Efterlyser danske hovedpersoner

Det er altså seere fra hele verden, der er hovedpersonerne i Balcony Stories – og de hovedpersoner kan også komme fra Danmark. Allerede nu kan danskere nemlig gå ind og dele deres videoer på balconystories.tv og dermed komme med i et globalt tv-fænomen.

Videoerne kan vise alt fra de nye daglige rutiner til de skjulte talenter, som pludselig dukker frem hos folk. Det vigtigste er, at videoerne giver et lille indblik i, hvordan vi lever vores liv under helt nye forhold, uanset om man bor i Japan, Brasilien, USA eller i Danmark.

Balcony Stories er et verdensomspændende format, derbliver vist i 27 lokale versioner på tværs af 130 kanaler i 100 lande. Der sendes fire daglige episoder fra mandag til fredag, og hver lørdag samles det bedste indhold i to forlængede afsnit. Serien bliver produceret i samarbejde med Fremantle.

Balcony Stories kan ses i Danmark fra i dag den 22. april på Paramount Network.

Kilde: Paramount Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button